bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування для організацій у сфері культурної спадщини
03.06.2024

В межах проєкту «Мережа захисту культурної спадщини» досліджуються потреби організацій, що працюють у сфері захисту, збереження та управління культурною спадщиною, у підсиленні професійних і організаційних спроможностей. Це опитування допоможе визначити, які напрями або складові роботи організацій сфери потребують підтримки / підсилення, та допоможе ефективно використовувати потенціал мережі для створення таких можливостей.

Опитування за посиланням.


Результати опитування будуть використані для публікації на широку аудиторію в опрацьованому і узагальненому вигляді (без зазначення імен чи назв). Деталі про проєкт «Мережа захисту культурної спадщини» за посиланням https://ants.org.ua/projects/culture-pact/

Проєкт втілюється ГО Мережа захисту національних інтересів «АНТС» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст цього заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

 
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.