bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як у Вознесенську ветерани та ветеранки бізнесу навчались
01.06.2024

23-24 травня у Вознесенську відбувся перший тренінг із розвитку підприємницьких здібностей для ветеранів і ветеранок та їх родин. На тренінгу «Валідація бізнес-моделі» учасники і учасниці навчились генерувати ідеї, формувати бізнес-моделі та презентувати себе. Метою було допомогти ветеранам і ветеранкам та їхнім рідним отримати базові знання з підприємництва, розвинути бізнес-мислення та мотивацію стати успішними підприємцями/підприємницями. Під час занять розглядались такі теми: створення СТО, вирощування ожини, облаштування пасіки, вирощування овочів у теплицях, виробництво тротуарної плитки, продаж очищеної води, виготовлення сувенірного пакування, організація турів вихідного дня, облаштування платної парковки та виготовлення цвяхів.

Перший день був присвячений вивченню бізнес-канви, сегментації клієнтів, визначенню їхніх потреб та проблем, які можна вирішити завдяки запропонованим бізнес-моделям. Другого дня учасники працювали над розрахунком необхідних інвестицій, створювали фінансові моделі та визначали термін окупності інвестицій. Також вони дізнались про п’ять діючих грантових конкурсів, у яких можуть взяти участь та отримати грант на власну справу.

Захід відбувся у новоствореному Ветеранському просторі VOZVET CENTER.

Підводячи підсумки другого дня тренінгу координаторка  проекту Вікторія Бальцер поділилась враженнями: «Ми раді надавати корисні знання ветеранам та їхнім родинам, допомагати реалізовувати підприємницький потенціал і будувати краще майбутнє!»

Читайте також статтю про відкриття Ветеранського простору VOZVET CENTERhttps://gurt.org.ua/news/informator/99190/

 

Ініціативу «VOZVET CENTER - ветеранський простір у Вознесенській громаді» впроваджує ГО «Учбово-методичний центр захисту прав людини HRTC» за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.