bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Діалог заради добробуту: якісні соціальні послуги для ВПО та місцевого населення похилого віку»
31.05.2024

Раді повідомити про початок реалізації БФ «Карітас Краматорськ» проєкту «Діалог заради добробуту: якісні соціальні послуги для ВПО та місцевого населення похилого віку в Червоноградській громаді», який став можливим в межах програми «Єднання заради дії», що реалізується за підтримки IREX за підтримки Державного департаменту США.
 
Мета проєкту: привернення уваги органів місцевого самоврядування до проблеми якості надання соціальних послуг для ВПО та місцевого населення похилого віку (60+ років) та забезпечення осіб похилого віку інформацією про наявність та доступність таких послуг.
 
Це також відповідає визначеним цілями:
— Визначити найактуальніші потреби та проблеми, з якими стикаються ВПО та місцеві мешканці похилого віку в Червоноградській територіальній громаді.
— Налагодити діалог та підвищити обізнаність органів місцевого самоврядування про проблеми, з якими стикаються ВПО та місцеві мешканці похилого віку в Червоноградській територіальній громаді.
— Забезпечити ВПО похилого віку громади ґрунтовною інформацією про наявні соціальні послуги.
 
Протягом наступних 4 місяців ми будемо ділитись новинами про перебіг проєкту на наших сторінках в соціальних мережах та сайті, щоб дати можливість всім охочім долучитись обговорень щодо якості соціальних послуг та оперативно дізнаватись про результати наших досліджень.
 
Це публікація стала можливою в межах програми Єднання заради дії , що впроваджується IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключно відповідальністю БФ «Карітас Краматорськ» та необов’язково відображає погляди IREX та Державного департаменту США.
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.