bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю техніки та обладнання
30.05.2024

Тендер на закупівлю техніки та обладнання 

Благодійна   організація   «Благодійний   фонд   «Посмішка  ЮА» оголошує тендер на закупівлютехніки та обладнання в рамках проекту «Міжсекторальна підтримка пріоритетних колективних об’єктів, надавання індивідуальної підтримки найбільш вразливим категоріям осіб та впровадження програми надолуження пропущеного у Західній частині України», згідно Лот №1 - №5:

 

Лот №1 – техніка та обладнання (Волинська область на три локації, Рівненська область на дві локації);

Лот №2 – техніка та обладнання (Тернопільська область на п’ять локацій, Чернівецька область на п’ять локацій);

Лот №3 – техніка та обладнання для проєктної команди (Волинська область, м. Нововолинськ, пр-т. Дружби, буд. 29);

Лот  №4 – техніка та обладнання для проєктної команди(Чернівецька обл., м. Чернівці, вулиця Університетська, буд. 37);

Лот №5 – техніка та обладнання для проєктної команди(Тернопільська область, м. Копичинці, вул. Мазепи, буд. 1).

 

Дата оголошення тендеру: 30 травня 2024 року.

Місце проведення: м. Запоріжжя.

 

Термін подання тендерних пропозицій: 21 (Двадцять один) календарний день з дня наступного за днем оголошення тендеру, до 20червня 2024 року включно.

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 години 20 червня 2024, розгляду не підлягатимуть.

 

Благодійна організація «Благодійний фонд «Посмішка ЮА» зберігає за собою право на те, щоб:

- запросити будь-які додаткові або підтверджувальні дані (у Постачальників);

- прийняти будь-яку Заявку повністю або частково;

- вступити у переговори з обраним Постачальником;

- доручити реалізацію контрактів більш ніж одному Постачальнику в цілях здійснення часткової Закупівлі.

 

Вимоги до Учасників:

Постачальник має бути суб‘єктом підприємницької діяльності, належним чином зареєстрованим за Законодавством України; має досвід роботи у відповідній сфері не менше одного року з дати реєстрації підприємства, має відповідні КВЕД для здійснення торгівлі; має необхідні сертифікати на продукцію, має можливість здійснити доставку та розвантаження товару за власний рахунок та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо).

Учасник розуміє, що предмет Закупівлі може бути розділений на партії постачання по додатковому запиту від Благодійна організація «Благодійний фонд «Посмішка ЮА».

Учасник, що надає пропозицію розуміє всі викладені терміни, вимоги та інформацію в документації конкурсних торгів і все що виходить з неї – права, обов’язки сторін, відповідальність.

Учасник, що надав пропозицію приймає та гарантує дотримання всіх умов – комерційних, кваліфікаційних, технічних та інших, що викладені в Документації конкурсних торгів.

Перевагу буде надано постачальнику який здійснить поставку та розвантаження товару за власний рахунок, здійснить поставку товару на умовах післяплати, запропонує найкраще співвідношення ціни та якості товарів, умов оплати, термінів і умов поставки (при рівних умовах перевагу буде надано постачальнику, який здійснить поставку, розвантаження товарів (техніки та обладнання) за свій рахунок на склад у Волинській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях, згідно Лот №1 – 5.

 

Постачальник гарантує, що:

-           товар є новим, таким що не був в експлуатації, виготовлений у 2023-2024 році;

-           товар не виробляється на території російської федерації та республіки білорусь та не імпортується/експортується в/з території рф та республіки білорусь;

-           продукція, що пропонується має бути можливість обслугована в авторизованих сервісних центрах в межах пропонованих населених пунктів.

 

Термін поставки товарів, згідно Лот №1 - №5 – до 28 червня 2024 року.

 

Тендерні пропозиції повинні мати наступну інформацію:

 

1.         повне найменування товару, включаючи виробника, торгову марку, бренд, кількість товару в упаковці, масу, об’єм в мл тощо;

2.         характеристики товару до кожної позиції;

3.         ціну за одиницю товару  та загальну суму  згідно Лот №1 – №5;

4.         умови оплати (перевагою буде після оплата протягом 5х банківських днів після отримання товарів);

5.         умови та строки поставки на склад у Волинській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях, згідно Лот №1 – 5;

6.         пропозиція має бути оформлена українською мовою, скріплена підписом та печаткою;

7.         реєстраційні документи:

- копію паспорта - сторінки 1-6 та ті, на яких зазначено місце проживання;

- виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

- статут або інший установчий документ компанії (остання редакція);

- документ, що підтверджує право підпису;

- для платників єдиного податку: копія довідки чи свідоцтва платника єдиного податку, копія витягу з реєстру платників єдиного податку;

- довідка про відкриття рахунку/реквізити банку;

8.         довідка про відсутність підстав для відхилення тендерної пропозиції, визначених частинами 1 та 2 ст. 17 Закону «Про публічні закупівлі»:

- вчинення злочинів, скоєних з корисливих мотивів;

- вчинення економічних злочинів (антиконкурентних дій);

- вчинення корупційних порушень;

- вчинення правопорушень, пов’язаних з використанням дитячої праці або будь-якими формами торгівлі людьми;

- заборгованість у сплаті податків і зборів (обов’язкових платежів);

- порушення справ про банкрутство;

- наявність інших обставин для відмови в участі у процедурі закупівлі.

9.         постачальник має надати рекомендаційні листи щодо виконання подібних угод;

10.       просимо не надавати для прикладу договори з іншими замовниками, просимо дотримуватися конфіденційності;

11.       референт лист.

 

Затверджені скан копії реєстраційних документів надаються разом з загальним пакетом документів тендерної документації.

Якщо до тендерної пропозиції не буде прикріплено вищезгадані реєстраційні документи, то така пропозиція може бути не розглянута.

Оплата товару здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі на р/р постачальника.

Товари повинні відповідати міжнародним стандартам якості, безпеки, мати сертифікат якості на продукцію, якщо це передбачено Законодавством України.

 

Перевага буде надана тому постачальнику, який запропонує найкраще співвідношення ціни, якості, умов оплати, строків поставки та умов поставки, а саме:

- форма оплати - 100% після оплата протягом 5-х банківських днів після отримання партії товару;

- умови поставки - за рахунок постачальника на склади у Волинській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях, згідно Лот №1 – 5.

У випадку, якщо постачальник надає свою комерційну пропозицію він заявляє і гарантує, що він і всі його субпідрядники будуть захищати людей від сексуального домагання і сексуальної експлуатації, термін «сексуальна експлуатація» має значення будь - якого зловживання, чи спроби зловживання уразливим становищем, владою або довірою з метою сексуальної експлуатації, включаючи, але не обмежуючись, набуття грошової, соціальної чи політичної вигоди від сексуальної експлуатації інших. Подібним чином, термін «сексуальне домагання» має значення фізичної дії чи погрози сексуального характеру, як з використанням сили, так і в нерівних чи примусових умовах».

БО БФ «Посмішка ЮА» докладає зусиль із запобігання, виявлення та вжиття заходів проти всіх випадків шахрайства та зловживань.  

 

Конфіденційна гаряча лінія по боротьбі з шахрайством та зловживаннями доступна для всіх учасників тендерів, про підозрілі та шахрайські дії має бути повідомлено на пошту: [email protected] або за тел: +380503211288 «Гаряча лінія».

 

Тендерні пропозиції повинні бути надіслані з темою листа «Тендер на закупівлю техніки та обладнання» на електронну адресу: [email protected].

 

У разі запитань звертатися до спеціаліста із закупівель:

[email protected]
Дмитро БОЯРСЬКИЙ

Контактний телефон: +38-066-597-17-14.

                       

Голова фонду                                                                         Веселкова В.В.


 

Лот №1: Техніка та обладнання (Волинська область на три локації, Рівненська область на дві локації) в рамках проекту «Міжсекторальна підтримка пріоритетних колективних об’єктів, надавання індивідуальної підтримки найбільш вразливим категоріям осіб та впровадження програми надолуження пропущеного у Західній частині України»

 

№ п/п

Найменування товару

Од. виміру

Кількість

1

Кулер для води з наступними характеристиками: підлоговий, установка бутиля зверху, продуктивність нагрівання води 5л/год. (90-95°C), потужність нагрівання 500 Вт, габарити 33*101*33см, енергоспоживання 1,2 кВт год/добу

Штук

5

2

Обігрівач інфрачервоний з наступними характеристиками: споживана потужність 1500Вт, рекомендована площа обігріву 15 м², з термостатом, тип установки комбінований (настінний/підлоговий)

Штук

5

3

БФП лазерний з наступними характеристиками: лазерний, максимальна роздільна здатність друку 1200x1200 dpi, формат друку А4, підтримка ОС – Android, Windows, iOS, швидкість друку 40 аркушів на хвилину, тип сканера: планшет, пристрій автоматичної подачі, габарити 390 x 420 x 323мм, сенсорний дисплей, USB-кабель у комплекті

Штук

5

4

Ноутбук з ліцензійним програмним забезпеченням WINDOWS 11 та MICROSOFT OFFICE з наступними характеристиками: діагональ дисплея 15.6; тип матриці IPS; роздільна здатність дисплея 1920 x 1080; серія процесора AMD Ryzen 5 / Ryzen 5 Pro; кількість ядер 4; об’єм ОЗП 16 ГБ; тип пам’яті LPDDR5; частота пам’яті 5500MHz; тип накопичувача SSD; об’єм SSD диска 512 Гб; тип відеокарти інтегрована; модель відеокарти AMD Radeon 610M; час роботи вiд батареї 9.8год; ємність акумуляторної батареї 42Вт-г; бездротові комунікації Wi-Fi; Bluetooth; порти та роз’єми: карт-рідер, комбінований аудіо роз’єм, HDMI; веб-камера; два динаміки; габарити 360.2 x 236 x 17.9мм

Штук

15

5

Мишка комп’ютерна, бездротова, симетрична, тип сенсора оптичний, радіус дії 10м, розмір 60 x 99 x 39мм

Штук

15

 

 

 

Голова фонду                                                                                     Веселкова В.В.


 

Лот №2: Техніка та обладнання (Тернопільська область на п’ять локацій, Чернівецька область на п’ять локацій) в рамках проекту «Міжсекторальна підтримка пріоритетних колективних об’єктів, надавання індивідуальної підтримки найбільш вразливим категоріям осіб та впровадження програми надолуження пропущеного у Західній частині України»

 

№ п/п

Найменування товару

Од. виміру

Кількість

1

Телевізор з наступними характеристиками: діагональ 55”, з Smart TV, роздільна здатність 3840x2160, бездротова можливість Bluetooth, WI-Fi, ТВ-тюнер – супутниковий, цифровий Т2, діапазони цифрового тюнера DVB-C, DVB-S2, DVB-T2, розмір з підставкою: 1235 x 780 x 230 мм, розмір без підставки: 1235 х 715 х 57.5 мм, комплект постачання: стандартний пульт, батарейки, кабель живлення, інструкція

Штук

10

2

Кронштейн настінний, похило-поворотнє кріплення для телевізора 32 - 55 дюймів: максимальний відступ від стіни  464мм, максимальне навантаження 40кг., розмір настінної пластини 474*186 мм

Штук

10

3

Wi-Fi Роутер з наступними характеристиками: швидкість LAN портів 10 Гбіт/с, частота роботи Wi-Fi 5 ГГц + 2.4 ГГц (дводіапазонний), стандарт швидкості Wi-Fi AX16000, USB-порт: 1 х USB 2.0, 1 х USB 3.2, 4-ядерний процесор 2.0 ГГц 256 MB Flash 2 GB RAM OpenNAT, габарити: 354.9 x 354.9 x 193.2мм, в комплект входить: маршрутизатор, кабель RJ-45, блок живлення, посібник з швидкого налаштування, гарантійний талон

Штук

10

 

 

Голова фонду                                                                                     Веселкова В.В.


 

Лот №3: Техніка та обладнання для проєктної команди (Волинська область, м. Нововолинськ, пр-т. Дружби, буд. 29) в рамках проекту «Міжсекторальна підтримка пріоритетних колективних об’єктів, надавання індивідуальної підтримки найбільш вразливим категоріям осіб та впровадження програми надолуження пропущеного у Західній частині України»

 

№ п/п

Найменування товару

Од. виміру

Кількість

1

Чайник електричний з наступними характеристиками: об’єм 1,7л, з нержавіючої сталі, з внутрішнім підсвічуванням, з фільтром від накипу, зі світловим індикатором роботи, захист: вимкнення при знятті з бази, захист від перегріву, потужність 2200Вт, габарити 24.4 х 22.8 х 19.8см

Штук

1

2

Подовжувач 5м на 4 розетки

Штук

1

3

Подовжувач на катушці, на 4 розетки, довжиною 25 м, дріт 3х 2,5мм², номінальний струм 16А, максимальне навантаження в розмотаному стані 3680 Вт, максимальне навантаження в змотаному стані 1000 Вт, номінальна напруга 230 В

Штук

1

4

Ноутбук з ліцензійним програмним забезпеченням WINDOWS 11 та MICROSOFT OFFICE з наступними характеристиками: діагональ дисплея 15.6; тип матриці IPS; роздільна здатність дисплея 1920 x 1080; серія процесора AMD Ryzen 5 / Ryzen 5 Pro; кількість ядер 4; об’єм ОЗП 16 ГБ; тип пам’яті LPDDR5; частота пам’яті 5500MHz; тип накопичувача SSD; об’єм SSD диска 512 Гб; тип відеокарти інтегрована; модель відеокарти AMD Radeon 610M; час роботи вiд батареї 9.8год; ємність акумуляторної батареї 42Вт-г; бездротові комунікації Wi-Fi; Bluetooth; порти та роз’єми: карт-рідер, комбінований аудіо роз’єм, HDMI; веб-камера; два динаміки; габарити 360.2 x 236 x 17.9мм

Штук

1

5

Мишка комп’ютерна, бездротова, симетрична, тип сенсора оптичний, радіус дії 10м, розмір 60 x 99 x 39мм

Штук

1

6

БФП лазерний з наступними характеристиками: лазерний, максимальна роздільна здатність друку 1200x1200 dpi, формат друку А4, підтримка ОС – Android, Windows, iOS, швидкість друку 40 аркушів на хвилину, тип сканера: планшет, пристрій автоматичної подачі, габарити 390 x 420 x 323мм, сенсорний дисплей, USB-кабель у комплекті

Штук

1

 

 

Голова фонду                                                                                     Веселкова В.В.

 


 

Лот №4: Техніка та обладнання для проєктної команди (Чернівецька обл., м. Чернівці, вулиця Університетська, буд. 37) в рамках проекту «Міжсекторальна підтримка пріоритетних колективних об’єктів, надавання індивідуальної підтримки найбільш вразливим категоріям осіб та впровадження програми надолуження пропущеного у Західній частині України»

 

№ п/п

Найменування товару

Од. виміру

Кількість

1

Електричний термопот з наступними характеристиками: потужність: 800 Вт, об’єм 6.8 л, нержавіюча сталь, пластик, потужність у режимі підтримки температури 35 Вт, функція повторного кип’ятіння, функція підтримки температури, шкала рівня води, живлення: 220В 50/60 Гц, прихований нагрівальний елемент, індикатор рівня води

Штук

1

2

Подовжувач 5м на 4 розетки

Штук

3

3

Подовжувач на катушці, на 4 розетки, довжиною 25 м, дріт 3х 2,5мм², номінальний струм 16А, максимальне навантаження в розмотаному стані 3680 Вт, максимальне навантаження в змотаному стані 1000 Вт, номінальна напруга 230 В

Штук

1

4

Флеш пам’ять USB на 128GB (USB 3.2), корпус металевий

Штук

2

5

Ноутбук з ліцензійним програмним забезпеченням WINDOWS 11 та MICROSOFT OFFICE з наступними характеристиками: діагональ дисплея 15.6; тип матриці IPS; роздільна здатність дисплея 1920 x 1080; серія процесора AMD Ryzen 5 / Ryzen 5 Pro; кількість ядер 4; об’єм ОЗП 16 ГБ; тип пам’яті LPDDR5; частота пам’яті 5500MHz; тип накопичувача SSD; об’єм SSD диска 512 Гб; тип відеокарти інтегрована; модель відеокарти AMD Radeon 610M; час роботи вiд батареї 9.8год; ємність акумуляторної батареї 42Вт-г; бездротові комунікації Wi-Fi; Bluetooth; порти та роз’єми: карт-рідер, комбінований аудіо роз’єм, HDMI; веб-камера; два динаміки; габарити 360.2 x 236 x 17.9мм

Штук

8

6

Мишка комп’ютерна, бездротова, симетрична, тип сенсора оптичний, радіус дії 10м, розмір 60 x 99 x 39мм

Штук

8

7

БФП лазерний з наступними характеристиками: лазерний, максимальна роздільна здатність друку 1200x1200 dpi, формат друку А4, підтримка ОС – Android, Windows, iOS, швидкість друку 40 аркушів на хвилину, тип сканера: планшет, пристрій автоматичної подачі, габарити 390 x 420 x 323мм, сенсорний дисплей, USB-кабель у комплекті

Штук

1

 

 

Голова фонду                                                                                     Веселкова В.В.


 

Лот №5: Техніка та обладнання для  проєктної команди (Тернопільська область, м. Копичинці, вул. Мазепи, буд. 1) в рамках проекту «Міжсекторальна підтримка пріоритетних колективних об’єктів, надавання індивідуальної підтримки найбільш вразливим категоріям осіб та впровадження програми надолуження пропущеного у Західній частині України»

 

№ п/п

Найменування товару

Од. виміру

Кількість

1

Флеш пам’ять USB на 128GB (USB 3.2), корпус металевий

Штук

2

2

Портативна акустична колонка з наступними характеристиками: інтерфейс: Bluetooth, USB, USB Type-C, матеріал – пластик, вологозахищений корпус, з акумулятором, з повербанком, час роботи від аккумулятора до 20годин, ємність аккумулятору 7500 мАг, розмір 22 x 9,5 x 9,3 см, діаметр динаміків НЧ - 52 мм х 90 мм, ВЧ - 20 мм

Штук

1

3

Ноутбук з ліцензійним програмним забезпеченням WINDOWS 11 та MICROSOFT OFFICE з наступними характеристиками: діагональ дисплея 15.6; тип матриці IPS; роздільна здатність дисплея 2560 x 1600 - WQXGA; процесор Intel Core i5-1240P (Alder Lake); оперативна пам’ять 16 ГБ; тип пам’яті LPDDR5; частота пам’яті 1,2-4,4 ГГц; тип накопичувача SSD; об’єм SSD диска 512 Гб; тип відеокарти Intel Iris Xe Graphics; вбудована камера Full HD 1080p 1920x1080; акустика Dolby Atmos, Harman Kardon, матеріал корпусу алюміній, ширина 313,6мм, довжина 220,6мм, висота 16,9мм, блок живлення 65W

Штук

1

4

Сумка для ноутбуку 15.6”, матеріал нейлон, колір чорний, розміри відділення для ноутбука (ШхВхГ) 27 х 39 х 3см

Штук

1

5

Ноутбук з ліцензійним програмним забезпеченням WINDOWS 11 та MICROSOFT OFFICE з наступними характеристиками: діагональ дисплея 15.6; тип матриці IPS; роздільна здатність дисплея 1920 x 1080; серія процесора AMD Ryzen 5 / Ryzen 5 Pro; кількість ядер 4; об’єм ОЗП 16 ГБ; тип пам’яті LPDDR5; частота пам’яті 5500MHz; тип накопичувача SSD; об’єм SSD диска 512 Гб; тип відеокарти інтегрована; модель відеокарти AMD Radeon 610M; час роботи вiд батареї 9.8год; ємність акумуляторної батареї 42Вт-г; бездротові комунікації Wi-Fi; Bluetooth; порти та роз’єми: карт-рідер, комбінований аудіо роз’єм, HDMI; веб-камера; два динаміки; габарити 360.2 x 236 x 17.9мм

Штук

2

6

Мишка комп’ютерна, бездротова, симетрична, тип сенсора оптичний, радіус дії 10м, розмір 60 x 99 x 39мм

Штук

3

7

БФП лазерний з наступними характеристиками: лазерний, максимальна роздільна здатність друку 1200x1200 dpi, формат друку А4, підтримка ОС – Android, Windows, iOS, швидкість друку 40 аркушів на хвилину, тип сканера: планшет, пристрій автоматичної подачі, габарити 390 x 420 x 323мм, сенсорний дисплей, USB-кабель у комплекті

Штук

1

 

 

 

Голова фонду                                                                                     Веселкова В.В.

Контакти

  • +38-066-597-17-14 Боярський Дмитро
  • спеціаліст із закупівель

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.