bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як шукати і знаходити людей, зниклих під час війни | Центр з розшуку при ГУНП | Запоріжжя
30.05.2024

28 грудня 2023 року у Запоріжжі відкрили Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Рішення про відкриття такого Центру ухвалили для обʼєднання зусиль, кращої комунікації і чітко усвідомленої необхідності систематизувати напрацьовані поліцією за час від 2014-го і поготів 2022-го алгоритми пошуку зниклих і роботи із рідними, які втратили звʼязок і майже втратили надію.

Ще одна особливість Центру у Запоріжжі: тут працюють поліцейські з тих частин області, які нині тимчасово окуповані, або перебувають у зоні безперервних бойових дій, і де, на жаль, кожний новий день війни більшає кількість зниклих безвісти.

У цьому подкасті з серії «Знайти. Неможливо забути» говоримо про:

- оперативні і слідчі дії, необхідні для розшуку;

- особливості роботи ДНК лабораторії;

- важливість і особливість комунікації з рідними зниклих осіб;

- і перші відчутні результати роботи Центру.

Щодо всіх можливих кроків стосовно пошуку та юридичного оформлення статусу зниклого/і телефонуйте за номерами: 098-246-2478 та 095-450-4186.

Також звертайтесь до Центру з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Вони займаються встановленням місцеперебування військовослужбовців, цивільних осіб, а також осіб, які були депортовані або утримуються в місцях несвободи: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555335081690 

У випадку, коли вам потрібна юридична допомога, психологічна підтримка або будь-яка інша допомога, будь ласка, заповніть нашу гугл-форму за посиланням: https://bit.ly/48EMJDh.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.