bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Історії успіху та розвитку від користувачів послуг реабілітаційного центру «Донбас-Прикарпаття»
29.05.2024

На форумі «Світ без обмежень» активісти реабілітаційного центру «Донбас-Прикарпаття» поділилися своїми історіями та досягненнями. Вони розповіли про власний досвід реабілітації та життя після отриманих травм. Попри те, що вони не є професійними ораторами, їхні промови стали важливою частиною презентацій.

 

Історія Іллі Михайлюка

Ілля з Верховинського району. До травми хребта, яку отримав на будівництві, активно займався спортом і допомагав дітям. Після травми продовжує вести активний спосіб життя, бере участь у змаганнях та конкурсах, зокрема в «Іграх Героїв» і змаганнях з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю. Пересувається за допомогою крісла колісного.

Реабілітаційний центр «Донбас-Прикарпаття» приємно здивував Іллю своєю доступністю та привітністю працівників. Ілля розповів, як протягом трьох тижнів реабілітації опанував нові вправи та покращив свої навички. Сьогодні він уже займається ерготерапією з дітьми та отримує задоволення від цього прогресу й особистої перемоги над собою.

Презентація виступу Іллі за посиланням: https://youtu.be/iIecur_IR7M

 

Історія Любомира Недолуги

Любомир із Тлумацького району. Після травми, отриманої на будівництві, пересувається за допомогою крісла колісного. Про реабілітаційний центр «Донбас-Прикарпаття» дізнався від знайомої та залишився дуже задоволеним реабілітацією там, адже в центрі є всі умови для людей з різними порушеннями функціональності: пандуси, просторі кімнати, спортзали, тренажери, привітний та досвідчений персонал.

Любомир подякував колективу центру за увагу та професіоналізм. Зазначив, що з такими фахівцями приємно проходити реабілітацію, та порекомендував усім відвідати цей центр.

Презентація виступу Любомира за посиланням: https://youtu.be/6vxemlROQ-c

 

Історія Ігоря Свирида

Ігор із Рогатинського району. У 2011 році йому поставили діагноз «розсіяний склероз». Після цього він не зміг виконувати важку роботу. Працював охоронцем, потім – на будівництві, де стало вже важко ходити.

У реабілітаційному центрі «Донбас-Прикарпаття» пробув 21 день. Ігор розповів про те, як щодня з ним займалися фахівці, і стало легше ходити, про чудові умови для проживання, а також порадив усім приїхати до центру. Зазначив, що побачив зміни сам та що всі інші також обов’язково зможуть їх побачити.

Презентація виступу Ігоря за посиланням: https://youtu.be/3CRBJS00lWE

 

Історія Максима Міщенка

Максим з Києва. Після невдалого стрибка у воду отримав травму хребта і вже майже дев’ять років пересувається за допомогою крісла колісного. У 2019 році взяв участь у конкурсі «Мужність без обмежень» у Краматорську, організованому реабілітаційним центром «Донбас».

Розповів, як цей конкурс допоміг йому відчути себе впевненішим та знайти нових друзів. Максим завжди з великим задоволенням приїжджає тепер уже до центру «Донбас-Прикарпаття» на реабілітацію, де йому подобаються умови перебування, доступність і приємний колектив. Максим побажав центру продовжувати відновлюватися та розвивати свою діяльність.

Презентація виступу Максима за посиланням: https://youtu.be/ViTjvup6XVE

 

Історії активістів реабілітаційного центру «Донбас-Прикарпаття» демонструють, як завдяки наполегливій праці та підтримці можна подолати труднощі й досягти нових висот. Кожен із цих спікерів став прикладом сили духу та прагнення до активного життя, незважаючи на отримані травми.

Ці чоловіки також стали героями відеороликів, які можна переглянути за посиланнями:

 

Проєкт «Адвокати покращення соціальних послуг в умовах воєнного стану для постраждалих та громад Львівської та Закарпатської областей» реалізовано громадською організацією «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього матеріалу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Контакти

  • Кізілова Олена

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.