bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер щодо надання послуг для розповсюдження засобів санітарії та гігієни до ключових установ
28.05.2024

Оголошення

Тендер
щодо надання послуг для розповсюдження засобів
санітарії та гігієни до ключових установ
(логістична, транспортна, організаційно-адміністративна та  експертна підтримка)

Вступ

Громадська організація «Жінки і діти України – наше майбутнє» є Партнером Програми ЮНІСЕФ «Надання гуманітарної допомоги/відновлення водопостачання у містах, селищах, об’єднаних громадах, громадах на підтримку дітей, батьків та опікунів» («Delivery of Humanitarian/Recovery WASH response in cities, towns, amalgamated communities, hromadas, in support to children, parents, and caregivers»), що спрямована на підвищення доступу до безпечної питної води, відповідних санітарно-, гігієнічних засобів, покращення практики гігієни у містах, об’єднаних громадах, громадах, шляхом надання стійких до клімату та гендерно-чутливих послуг щодо води, гігієни, санітарії (WASH).

Одним із завдань програми є покращення умов життя та доступу до безпечної води та створення належних санітарно-гігієнічних умов для дітей та їх родин, в тому числі ВПО, в Запорізькій та Дніпропетровській областях, зокрема в медичних та навчальних закладах.

 

Завдання

Надання послуг підтримки для розповсюдження засобів санітарії та гігієни в заклади охорони здоров’я та заклади освіти в Запорізькій та Дніпропетровській областях.

 

Мета

Забезпечення процесу розповсюдження засобів санітарії та гігієни у заклади охорони здоров’я та заклади освіти в Запорізькій та Дніпропетровській областях, уточнення спільно із Замовником потреб медичних та навчальних закладів засобів санітарії та гігієни, забезпечення потреб/ комплектування наборів, логістичний супровід та транспортування до місць призначення; підготовка за результатами звіту, який включатиме такі інструменти як анкетування, збір та аналіз даних, тенденції та закономірності, що стосуються доступу та забезпеченості засобами гігієни закладів, висновки та рекомендації.

 

 Обсяг робіт

-         забезпечення власних/орендованих площ для отримання, вантаження/розвантаження, безпечного зберігання засобів санітарії та гігієни від ЮНІСЕФ, загальною площею 270-300 м2, висота в приміщеннях мінімум 2м;

-         уточнення спільно із Замовником потреб медичних та навчальних закладів засобів санітарії та гігієни (для медичних установ - в залежності від кількості  пацієнтів у амбулаторному закладі, стаціонарному закладі; для навчальних закладів – від кількості дітей, що навчаються);

-         комплектування наборів для закладів охорони здоров’я та освіти (всього 1000 наборів);

-         логістичний супровід та транспортування до місць призначення; розробка та погодження графіку доставки та маршрутів  спільно із Замовником;

-         ведення обліку засобів санітарії та гігієни та надання відповідної інформації Замовнику;

-         підготовка звіту, який включатиме результати анкетування, збору та аналізу даних, тенденцій та закономірностей, що стосуються доступу та забезпеченості засобами гігієни закладів, підготовка висновків та рекомендацій.

-         розробка та погодження з Замовником маршрутів перевезення наборів із засобами санітарії та гігієни у визначені заклади охорони здоров’я та заклади освіти;

-         здійснення належної комунікації з учасниками процесу (Замовник, кінцеві бенефіціари – отримувачі засобів санітарії та гігієни, представники місцевої влади, громадські активісти, представники бізнесу та інші);

-         координація із Замовником процесу доставки засобів та гігієни з місця зберігання на кінцеві пункти,  підготовка документації та звітних документів.

 

Термін надання послуг

Термін надання послуг – з 05 червня до 31 серпня  2024 року.

 

Бюджет

Бюджет для розповсюдження засобів санітарії та гігієни до ключових установ залежить від Бюджету Програми на ці цілі та обсягу запропонованої роботи.

 

Кваліфікаційні вимоги до виконавця

-   послуги повинні надаватись суб‘єктом підприємницької діяльності, належним чином зареєстрованим відповідно до чинного законодавства України, який має відповідні КВЕДи; належним чином зареєстрованими громадськими організаціями та іншими формами власності, згідно чинного законодавства України;

-   наявність досвіду розповсюдження гуманітарного допомоги – мінімум 3 роки;

-   наявність досвіду підготовки звітності та аналітичної документації мінімум 3 роки.

-   можливість надати послуги у вказаний строк та у відповідні місця.

Опис відповідності кваліфікації подається у формі листа.

 

Цінова пропозиція

Розраховуючи витрати на виконання завдань, Виконавець враховує вимоги, передбачені цим технічним завданням.

Цінова пропозиція має бути прийнятна до бюджету Програми, економічно релевантна.

Форма цінової пропозиції наведена в Технічному завданні.

 

Термін та умови подачі пропозицій

Пропозиції приймаються до 2 червня 2024 року 23.00 включно, електронною поштою на адресу: [email protected] або за адресою офісу ГО «Жінки і діти України – наше майбутнє»: 08112, Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Соборна, 35.

 

Критерії оцінювання та визначення переможців

Пропозиції будуть оцінені на основі відповідності кваліфікаційним вимогам та ціновій пропозиції. До розгляду будуть допущені лише ті пропозиції, які будуть відповідати кваліфікаційним вимогам.

Після визначення переможця йому буде надіслано лист протягом 5 днів після завершення конкурсу.

 

Додаток: Технічне завдання

Контакти

  • Електронна пошта: [email protected] або за адресою офісу ГО «Жінки і діти України – наше майбутнє»: 08112
  • Київська обл.
  • Бучанський р-н
  • с. Дмитрівка
  • вул. Соборна
  •  35

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.