bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дослідження цифрових платформ для підтримки відновлення
25.05.2024

Вже третій рік українці та українки стикаються з новими викликами, спричиненими повномасштабним вторгненням російської федерації. Численні руйнування, що є наслідком ворожих атак, вимагають системного обліку та швидкого пошуку ресурсів для відновлення пошкоджених структур. Ця проблема набуває особливої актуальності в громадах, що розташовані в прифронтовій зоні чи зоні активних бойових дій, де доступ до державного та міжнародного фінансування обмежений.

Незважаючи на значні труднощі, громади активно досліджують можливості для відновлення. У 2023 році команда ГО “НОВА Енергія” провела дослідження цифрових рішень для контролю та управління процесом відновлення на території України, за результатами якого сформувала аналітичну довідку “Огляд вебресурсів та платформ управління відновленням зруйнованих об’єктів”.

Варто відзначити, що важливим завданням було вивчення існуючих ресурсів та програмного забезпечення, які вже використовуються або можуть бути модифіковані для ефективної реалізації процесу відновлення та приваблення інвестиційних коштів на відбудову  зруйнованих об’єктів.

До переліку досліджуваних платформ увійшли кілька унікальних ресурсів, кожен з яких має свої особливості та можливості. Які ж саме платформи та як вони можуть допомогти у відновленні зруйнованих об’єктів читайте на сайті ГО “НОВА Енергія” за посиланням: http://nova-energiya.org/go-nova-energiya-doslidila-osoblivosti-cifrovix-platform-dlya-pidtrimki-vidnovlennya/

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у межах проєкту “Підтримка механізмів співвідповідальної відбудови Краснопільської громади Сумської області”. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.