bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

За підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА» для 10 громад Житомирщини розробили економічні профілі
23.05.2024

Протягом кількох місяців експерти аналізували економічні показники громад-партнерок проєкту, серед яких Гришковецька, Ємільчинська, Звягельська, Іршанська, Коростенська, Любарська, Тетерівська, Хорошівська, Черняхівська та Чуднівська громади.

Результатом роботи стали 10 економічних профілів, які допоможуть громадам у подальшому аналізі, залученні інвесторів та презентації своїх конкурентних переваг. Кожен профіль містить візуалізовану аналітико-статистичну інформацію у вигляді таблиць, графіків та діаграм. Документи характеризують різні аспекти економічного розвитку кожної громади та вказують на пріоритетні сфери діяльності.

Економічні профілі стануть важливою складовою стратегії розвитку кожної громади, зосереджуючись на точках росту, які можуть призвести до самодостатності та самозабезпеченості.

Ознайомитися з економічними профілями кожної громади можна тут:
Гришковецька ТГ
Ємільчинська ТГ
Звягельська ТГ
Іршанська ТГ
Коростенська ТГ
Любарська ТГ
Тетерівська ТГ
Хорошівська ТГ
Черняхівська ТГ
Чуднівська ТГ

Нагадаємо, НУО «Сучасний Формат» допомагає 10 громадам-партнеркам Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» в Житомирській області розробити програми місцевого економічного розвитку (МЕР). Участь у проєкті беруть Гришковецька, Ємільчинська, Звягельська, Іршанська, Коростенська, Любарська, Тетерівська, Хорошівська, Черняхівська, Чуднівська громади.

Проєкт націлений на:

  • надання органам місцевого самоврядування (ОМС) Житомирської області методичної, просвітницької та консультативної підтримки з питань місцевого економічного розвитку;
  • здійснення територіального аналізу місцевого економічного розвитку відібраних до проєкту громад;
  • проведення навчальних заходів для представників ОМС з питань основ, процедур та процесів місцевого економічного розвитку, антикризових інструментів МЕР;
  • забезпечення швидкого реагування для вирішення соціально-економічних труднощів і потреб громад у воєнний та післявоєнний період та ін.

——————————————————

Проєкт реалізується НУО «Сучасний Формат» у рамках проєкту «Сприяння поступовому переходу між реагуванням на надзвичайні ситуації органами місцевого самоврядування та сталим соціально-економічним розвитком і зростанням шляхом запровадження антикризових інструментів місцевого економічного розвитку (МЕР) та демонстрації програм МЕР, які передбачають відновлення території громад» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.