bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на будівельні матеріали/інструменти та меблі для проведення молодіжного обміну «ВідНОВА:UA»
23.05.2024

ГО “Сфера молоді” оголошує тендер на будівельні матеріали/інструменти та меблі для проведення молодіжного обміну в рамках програми України «Залучення молодих чоловіків та жінок до процесу відновлення України через проведення молодіжних обмінів» ”ВідНОВА:UA” 10-14 червня 2024 року в селищі Ріпки, Чернігівська область.

Технічне завдання на закупівлю меблів, будівельних матеріалів та інструментів

у рамках національної програми України «Залучення молодих чоловіків та жінок до процесу відновлення України через проведення молодіжних обмінів» ”ВідНОВА:UA”  

10-14   червня 2024 року в селищі Ріпки, Чернігівська область 

1.     Загальна інформація

  • ГО «СФЕРА МОЛОДІ», поштова адреса: 14000, м. Чернігів, вул. Хлібопекарська, 10

ЄДРПОУ 25785918, голова Котеленець Олег Олександрович

Контактні дані: Альона spherofyouth@gmail.com

  • Мета роботи і короткий опис:

- Забезпечення будівельними матеріалами/інструментами для проведення опоряджувальних робіт та косметичного ремонту приміщення молодіжного простору учасниками 5-ти денного молодіжного обміну у селищі Ріпки, Чернігівської області;

- Забезпечення меблями для відновлення простору

  • Основні завдання:

А. Забезпечення будівельними матеріалами для проведення косметичного ремонту приміщення молодіжного простору у селищі Ріпки, Чернігівської області загальною площею: 90,5 м2 з висотою стін 3,25 метри.

В. Забезпечення будівельними інструментами 30-ти учасників 5-ти денного молодіжного обміну у селищі Ріпки Чернігівської області для проведення косметичного ремонту молодіжного простору загальною площею: 90,5 м2 з висотою стін 3,25 метри. Інструменти мають бути в справному стані для ефективного та безпечного використання та відповідати діючій специфікації та стандартизації.

С. Забезпечення меблями для відновлення простору  за попередньо затвердженим переліком за адресою Чернігівська область, селище Ріпки, вул.Святомиколаївська, буд.89.

D. Забезпечення доставки меблів для відновлення простору,  будівельних матеріалів та інструментів для проведення косметичного ремонту приміщення за попередньо затвердженим переліком за адресою Чернігівська область, селище Ріпки, вул.Святомиколаївська, буд.89.

 

2. Інформація для виконавців технічного завдання

ЛОТ 1

«Будівельні матеріали/інструменти для проведення опоряджувальних робіт та косметичного ремонту приміщення молодіжного простору»

 

  • вимоги до будівельних матеріалів:

А. Забезпечення будівельними матеріалами включає в себе доставку за місцем проведення молодіжного обміну за адресою: Чернігівська область, селище Ріпки, вул. Святомиколаївська, буд.89.

В. Повний перелік матеріалів попередньо узгоджений та погоджений замовником має відповідати  Додатку 1 для селища Ріпки, Чернігівської області.

С. Будівельні матеріали забезпечені паспортом якості товару; сертифікатом ISO 9001 виданий в міжнародній системі сертифікації дія якого поширюється як на територію України, так і країн ЄС або сертифікат ДСТУ ISO 9001 виданий в національній системі сертифікації дія якого, як правило, поширюється на територію України.  

  • вимоги до будівельних інструментів:

А. Забезпечення будівельними інструментами 30 учасників молодіжного обміну для виконання косметичного ремонту на об’єкті молодіжної інфраструктури за адресою

Чернігівська область, селище Ріпки, вул. Святомиколаївська, буд.89, включаючи доставку.

В. Перелік інструментів попередньо узгоджений та погоджений замовником та обов’язково має відповідати переліку Додатку 1 та відновлювальним роботам згідно Дефектного акту Додаток 3 для селища Ріпки, Чернігівської області, список не є вичерпним.

С. Будівельні інструменти забезпечені паспортом якості товару; сертифікатом ISO 9001 виданий в міжнародній системі сертифікації дія якого поширюється як на територію України, так і країн ЄС або сертифікат ДСТУ ISO 9001 виданий в національній системі сертифікації дія якого, як правило, поширюється на територію України.

  • вимоги до забезпечення доставки будівельних матеріалів та інструменту для виконання косметичного ремонту на об’єкті молодіжної інфраструктури:

А. здійснюється за попереднім узгодженням часу та дати з замовником не пізніше 9 червня 2024 року до селища Ріпки, Чернігівської області.

В. забезпечення доставки будівельних матеріалів та інструменту здійснюється за адресою селище Ріпки, вул. Святомиколаївська, буд.89.

 

ЛОТ 2

 «Меблі для відновлення простору»

  • вимоги до меблів для відновлення простору:

А. Забезпечення меблями включає в себе доставку за місцем проведення молодіжного обміну за адресою: Чернігівська область, селище Ріпки, вул. Святомиколаївська, буд.89.

В. Повний перелік меблів попередньо узгоджений та погоджений замовником має відповідати  Додатку 2 для селища Ріпки, Чернігівської області.

С. Товар повинен бути новим, таким що не був у використанні. Гарантійний термін використання меблів – не менше 12 місяців з дати постачання.

D. Технічні, якісні характеристики товару повинні відповідати вимогам чинного законодавства із захисту довкілля та природоохоронного законодавства.

  • вимоги до забезпечення доставки меблів для відновлення простору на об’єкт молодіжної інфраструктури:

А. здійснюється за попереднім узгодженням часу та дати з замовником не пізніше 9 червня 2024 року до селища Ріпки, Чернігівської області.

В. забезпечення доставки меблів здійснюється за адресою селище Ріпки, вул. Святомиколаївська, буд.89.

 3.     вимоги до проведення оплати:

 

А. безготівковий розрахунок на підставі укладеного договору та виставленого рахунку.

НЕ працюємо з цими банками: Альфа банк, “Сбербанк”, “Промінвестбанк”, ВТБ Банк, ВіЕс Банк та БМ Банк

B. Бажано виставлення рахунку через сервіс електронного документообігу Вчасно https://vchasno.ua/

 4.     обов’язкова інформація, яка має бути наведена в пропозиції:

  1. Реєстраційні документи юридичної особи або Фізичної особи – підприємця :

А. Для юридичних осіб:

- копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, та громадських формувань;

- копія Статуту;

- ПІБ керівника;

- юридична адреса компанії та телефон. 

В. Для фізичних осіб-підприємців:

- ПІБ керівника;

- юридична адреса компанії та телефон; 

-копія виписки про реєстрацію у державного реєстратора із зазначенням видів діяльності;

-копія свідоцтва про сплату єдиного податку із зазначенням видів діяльності (у випадку, якщо приватний підприємець - платник єдиного податку);

- копія квитанції про сплату податкових авансових платежів (у випадку, якщо приватний

підприємець працює із застосуванням загальної системи оподаткування);

- копія документа, який підтверджує те, що ФОП, якому замовляються послуги, має право займатися таким видом діяльності (у випадку, якщо приватний підприємець працює із застосуванням загальної системи оподаткування).

 

2.Пакет документів (на власний розсуд) на підтвердження володіння предметом закупівлі та якості запропонованої послуги ( наприклад: рекомендаційні листи, тощо).

 

3. Цінова пропозиція (з підписом та печаткою за наявності), де окремо зазначити вартість кожної позиції відповідно переліку.

4. Гарантійний лист-згода (з підписом та печаткою за наявності) до виконання поставлених вимог у технічному завданні.

Критерії відбору:

-        цінова пропозиція;

-        повна відповідність вимогам прописаних у технічному завданні;

-        відповідність комерційної пропозиції до Технічного завдання;

-        відповідність пакету документів до Технічного завдання.

 

Термін подання пропозицій: 29 травня 2024 року до 16:00 години. Пропозиції надаються на електронну пошту spherofyouth@gmail.com з темою листа «Постачальник меблів, матеріалів та інструментів для проведення косметичного ремонту».

 

Програма втілюється Міністерством молоді та спорту України, Всеукраїнським молодіжним центром та UNDP в Україні у партнерстві з ГО «Молодіжний центр Волині» за фінансування урядів Данії та Японії.

 

Співпраця з переможцем тендеру буде можлива лише за умови підписання грантової угоди із ПРООН в рамках конкурсу: «ЗАЛУЧЕННЯ МОЛОДИХ ЧОЛОВІКІВ ТА ЖІНОК ДО ПРОЦЕСУ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ ЧЕРЕЗ ПРОВЕДЕННЯ МОЛОДІЖНИХ ОБМІНІВ» та отримання фінансування на реалізацію проєкту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.