bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на аварійно-відновлювальний ремонт багатоквартирного будинку у м.Харків
23.05.2024

Громадська організація ДЕСПРО запрошує будівельні компанії та фізичних осіб-підприємців до участі у тендері на вибір виконавця робіт по проекту «Поточний ремонт по усуненню пошкоджень у житловому фонді багатоквартирного будинку за адресою: м. Харків, проспект Героїв Харкова, буд. 38».

Громадська організація “ДЕСПРО” є співвиконавцем проекту «Підтримка відновлення України», що реалізується компанією Helvetas та фінансується  Swiss Solidarity. 

Одним із завдань проекту є сприяння відновленню пошкоджених індивідуальних і багатоквартирних житлових будинків у Харківській області. Одним з таких проєктів є виконання робіт з поточного ремонту по усуненню пошкоджень в багатоквартирному будинку за адресою: місто Харків, вулиця Героїв Харкова, 38. 

 

Кінцевий термін прийому заявок – 5 червня 2024 року (16:00 за київським часом).

Заповнені та підписані заявки разом із супровідними документами подаються у паперовому варіанті у запечатаному конверті із позначкою “ДЕСПРО-В-001-2024_Цінова пропозиція” до офісу ГО ДЕСПРО  особисто або кур’єрською доставкою. 

Адреса приймальні ГО ДЕСПРО: 01001, Київ, Україна, вул. Бориса Грінченка 2, офіс 1 (відповідальна особа: Койнов  Олексій  Геннадійович, +380931043460).

Заявки, отримані після вищезазначеної дати, не розглядаються.

ДОДАТКИ до пропозиції:

Усі питання щодо цього конкурсу повинні надсилатися не пізніше, ніж за 7 днів до кінцевого терміну подання пропозицій за адресою [email protected] за наступною темою: ДЕСПРО-В-001-2024.

Чекаємо на вашу пропозицію!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.