bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про проведення відкритих торгів на закупівлю послуг з залучення волонтерів та таргетингу
23.05.2024

З метою реалізації проекту  FY24- UNITY-PO BUR Ukraine National Identity Through Youth (UNITY)/ Молодь як провідник української національної ідентичності (Мріємо та діємо) протягом 2024 року, ГО “БУР” оголошує конкурс на закупівлю послуг з залучення волонтерів та таргетингу.

Виконавцю необхідно надати послуги з залучення волонтерів та таргетингу, що включає:

1.1. Опитування та залучення волонтерів до програм ГО БУР в рамках проекту FY24- UNITY-PO BUR Ukraine National Identity Through Youth (UNITY)/ Молодь як провідник української національної ідентичності (Мріємо та діємо): “Навчально-відбудовчий табір - БУР-Табір”, “Довгострокове волонтерство”, двох “Толок” та “Культурно-просвітницьких заходів у Регіональних Офісах. 

1.2. Комунікацію з волонтерами  через такі канали як емейли, CRM, телеграм, СМС і дзвінки протягом червня - жовтня 2024 року. Орієнтовна кількість заявок на участь в рамках проекту до 300.

1.3 Розповсюдження оголошення про заходи пов’язані із програмами ГО БУР в рамках проекту FY24- UNITY-PO BUR Ukraine National Identity Through Youth (UNITY)/ Молодь як провідник української національної ідентичності (Мріємо та діємо) по локальним навчальним закладам та ГО. Орієнтовна кількість співпраць до 10.

1.4 Супровід 100 волонтерів на всіх стадіях (подання документів на страхування, реєстрація страхування, надсилання форм реєстрацій) продовж червня - жовтня 2024 року

1.5. адміністрування бази даних волонтерів, що включає:

  • Створення та ведення записів про волонтерів 

  • Оновлення записів про волонтерів

  • Формування звітів

  • Налаштування CRM згідно запиту

1.6. Створення матеріалів до 16 таргетингових рекламних компаній, що включає у себе текст та візуальну частину (фото чи відео матеріали)

  1. Загальний обсяг надання послуг: 440 годин

Усі питання та роз’яснення, які стосуються цього Оголошення, необхідно  надсилати на електронну адресу: [email protected]  до 26 травня 2024 року до 18.00 год.

Кінцева дата для надання тендерної пропозиції: до  29 травня 2024 року до 18.00 год.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.