bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля юридичних послуг
22.05.2024

Благодійний фонд «Черрі-Т» (далі – «Організація») оголошує закупівлю юридичних послуг (надання юридичних послуг населенню). 

Дана закупівля здійснюється в рамках проекту «Центр надання безоплатних юридичної та соціальної допомоги, як покращення доступу до правосуддя у громадах міста Херсона та Херсонської області» 

Джерело фінансування – грант наданий Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання». 

Договір про надання гранту No 006UN_AJ01-07766/01

Опис предмету закупівель: 

Юридичні послуги надаються командою з 3 (трьох) юристів в тому числі практикуючий адвокат.

Надання юридичних послуг (правової допомоги) жінкам та чоловікам, які постраждали від ґендерно-зумовленого насильства; надання юридичної допомоги на деокупованих територіях Херсонської області , де ускладнено доступ до документації, адміністративних послуг тощо; адвокатування компенсації за втрату життя, здоров’я, пошкоджене майно, в першу чергу нерухоме житло, а також надання правової інформації, консультацій та роз’яснень з правових питань; складання заяв, скарг та інших документів юридичного характеру (крім документів процесуального характеру); надання допомоги у забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації. Надання юридичних консультацій громадам, комунальним підприємствам та ОГС, які ведуть свою діяльність на вищевказаних територіях.

Прийом спеціалістів ведеться на робочому місці, що надається, в адміністративній будівлі, розташованій у Корабельному районі міста Херсона.

 Графік прийому спеціалістів:

-очно з 10-00 до 16-00, п’ять днів на тиждень на робочому місці;

-дистанційно з 9-00 до 18-00 щоденно

  Термін надання послуг:

Червень – серпень  2024 року (три місяці)

Умови оплати: після надання звіту(-ів) та підписання акту виконаних робіт, але не частіше ніж раз на місяць та проведення не менше 70 консультацій приватним особам та 15 організаціям. Безготівковий розрахунок. Сплата податків замовником не передбачено.

Прийом пропозицій до 25.05.2023 13:00 включно.

 

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  1. Вища освіта з юридичної спеціальності членів команди.

  2. Досвід надання послуг в даній сфері від 5 років.

  3. Наявність статусу адвоката (свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю).

  4. Наявність, підтверджених документально, навичок надання невідкладної первинної медичної допомоги не менше ніж у одного із трьох фахівців.

 

ПРОПОЗИЦІЯ МАЄ ВКЛЮЧАТИ В СЕБЕ

  1. Заповнена тендерна форма

  2. Специфікація-цінова пропозиція

  3. Технічна пропозиція.

  4. Витяг або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань).

  5. Свідоцтво про реєстрацію платника єдиного податку чи витяг з реєстру платників єдиного податку, інший документ, яким підтверджується статус платника податку  (Учасник повинен бути платником єдиного податку (3 група) або на загальній системі оподаткування. Не платник ПДВ).

  6. Документи, що підтверджують кваліфікацію виконавців.

Строк дії пропозиції повинен становити не менше 90 календарних днів з дати підписання угоди про співпрацю, що повинно бути зазначено у самій пропозиції.

Зверніть увагу! Цінову пропозицію необхідно подавати на електронну пошту: 

[email protected] 

Невідповідність хоча б одній з вимог цінової пропозиції учасника призводить до автоматичної повної дискваліфікації такої тендерної пропозиції.

 

Додаток та детальна інформація по тендеру доступна за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.