bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю: Нафта і дистиляти
22.05.2024

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує закупівлю за процедурою «Відкриті торги» згідно коду ДК 021:2015 - 09130000-9 - Нафта і дистиляти  (Дизельне паливо у роздріб через мережу АЗС – 33 900 л та бензин марки А 95 у роздріб через мережу АЗС – 1 900 л) з метою реалізації механізму реагування на COVID-19 (C19RM 2021-2023) в рамках виконання програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні» (англійською мовою: «Grain momentum in reducing TB/HIV burden in Ukraine»), що реалізується за кошти гранту Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією, згідно з Угодою про надання гранту від 04 грудня 2020 року № 1936 (найменування гранту: UKR-C-PHC) та запрошує Вас подати тендерну пропозицію.

      Найменування та місцезнаходження Замовника: Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України». 04071, м. Київ, вул. Ярославська 41.

      Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 - 09130000-9 - Нафта і дистиляти  (Дизельне паливо у роздріб через мережу АЗС – 33 900 л та бензин марки А 95 у роздріб через мережу АЗС – 1 900 л).

       Характеристика предмета закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: Визначені в Додатку 2 до тендерної документації «Технічна специфікація».

      Місце поставки талонів та кількість: Місце поставки талонів: 04071, м. Київ, вул. Ярославська, 41, кількість товару: відповідно Додатку 2 до тендерної документації «Технічна специфікація».

      Строк поставки товарів: Поставка талонів здійснюється  протягом 60 календарних днів з дати укладання договору про закупівлю. Строк, впродовж якого гарантується відповідний відпуск палива має бути не меншим за 12 (дванадцять) місяців з дати їх видачі та можливістю безкоштовного продовження терміну дії, не менше ніж на 6 (шість) місяців..

 

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: «06» червня 2024 року.

 Дата і час розкриття тендерних пропозицій: «06» червня 2024 року.

   

   Тендерні пропозиції повинні бути прошиті та пронумеровані у запечатаному конверті, на якому повинно бути зазначено: - найменування і адреса Центру; - назва предмета закупівлі відповідно до оголошення про проведення відкритих торгів; - найменування учасника процедури закупівлі, його адреса, ідентифікаційний код, а також інші відомості про учасника; - повинен містити надпис «НЕ РОЗКРИВАТИ ДО 14:00 «06» червня 2024 року».

Тендерна пропозиція та всі копії будь-яких документів, що включаються в пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом уповноваженого представника учасника, а також скріпленими печаткою (за її наявності).

Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник. Всі пропозиції, отримані після кінцевого строку подання тендерних пропозицій, розгляду не підлягають. Кожен учасник має право подати лише одну тендерну пропозицію.

Контакти

  • Клєвцова Вікторія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.