bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дмитрівська громада розпочинає процес стратегічного планування
21.05.2024

Наступна громада – Дмитрівська Бучанського району розпочинає процес стратегічного планування. В травні відбулася зустріч із керівництвом громади, під час якої  наша організація підписала  ще один Меморандум про співпрацю з сільською радою з метою розробки Стратегії розвитку громади. Наступний крок -  підготовка та прийняття рішення про розробку Стратегії, створення Робочої групи та затвердження її складу.  

       Як зазначив сільський голова, розробка стратегії розвитку є одним з першочергових завдань, адже важливо розуміти, яким чином буде розвиватися та відновлюватися наша громада протягом декілька років. До цього процесу планується залучення всіх зацікавлених осіб. Під час розробки Стратегії важливим є врахування думки жителів та місцевих підприємців, а також залучення компетентних експертів.

 

Матеріал підготовлено в рамках проєкту «Забезпечення ефективності процесів відновлення та розвитку 2-х сільських територіальних громад Київської області» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».

 

 

#ЄвроВідродження

#ПрямуємоРазом

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.