bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю: Електронне обладнання
21.05.2024

       Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує закупівлю згідно коду ДК 021:2015 - 31710000-6 - Електронне обладнання  (Сім-карти, призначені для ідентифікації абонента за номером телефонного зв’язку «Київстар», «Vodafone») (далі – Товар) за процедурою «Запит цінових пропозицій».

          Закупівля здійснюється за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією «Стійка відповідь на епідемії ВІЛ і ТБ в умовах війни та відновлення України», згідно з Угодою про надання гранту між Державною установою «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» та Глобальним фондом № 3645 від 19.12.2023 року).

   Найменування та місцезнаходження Замовника: Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України», 04071, м. Київ, вул. Ярославська 41.

   Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 - 31710000-6 - Електронне обладнання  (Сім-карти, призначені для ідентифікації абонента за номером телефонного зв’язку «Київстар», «Vodafone»).

   Кількість товару: визначена в Додатку 1 «Технічна специфікація».

   Місце поставки товару: 04071, м. Київ, вул. Ярославська, буд. 41.

   Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: визначені в Додатку 1 «Технічна специфікація».

   Очікувана вартість предмета закупівлі: 38 150,00 грн. без ПДВ.

     Операції з оплати Товарів та послуг звільняються від оподаткування податком на додану вартість згідно статті 7 Закону України від 21.06.2012 року № 4999-VI «Про виконання програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні», п. 26 підрозділу 2 розділу XX Податкового кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2013 року № 284 «Деякі питання ввезення на митну територію України товарів і постачання на митній території України товарів та надання послуг, що оплачуються за рахунок грантів (субгрантів) Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні».

  Строк поставки товару: протягом 20 робочих днів з дати підписання договору.

  Кінцевий термін подання цінових пропозицій: 28 травня 2024 року до 13:00 (включно) за київським часом.

  Строк, протягом якого цінові пропозиції є дійсними: Цінові пропозиції вважаються дійсними протягом 90 (дев’яносто) календарних днів з дати кінцевого строку подання цінових пропозицій.

   Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

    Прізвище, ім’я та по батькові, посада та електронна адреса однієї чи кількох посадових осіб Замовника, уповноважених здійснювати зв’язок з учасниками:

З питань технічної специфікації:

Россовська Оксана - Головний фахівець з управління та протидії туберкульозу Відділу управління та протидії туберкульозу

e-mail: [email protected]  ,

тел.: +38 096 396 13 21.

З питань проведення процедури закупівлі:

Клєвцова Вікторія – Головний фахівець з закупівель та постачань Відділу закупівель та постачань,

e-mail: [email protected] ,

тел.: +38 050 508 62 46.

   Порядок подання цінових пропозицій.

Цінова пропозиція повинна надсилатись на електрону адресу: [email protected] . Усі документи цінової пропозиції повинні бути у вигляді сканованої копії та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки (за наявності), підпису і т.ін. У разі якщо інформація на сканованій копії буде не доступна до перегляду (зображення буде не чітке, текст (повністю або частково) не буде видно), така пропозиція учасника відхиляється з підстави не надання інформації, передбаченої оголошенням про закупівлю. Цінова пропозиція та всі копії будь-яких документів, що включаються в пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом уповноваженого представника учасника, а також скріпленими печаткою (за її наявності).

Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник. Всі пропозиції, отримані після кінцевого строку подання цінових пропозицій розгляду не підлягають. Кожен учасник має право подати лише одну цінову пропозицію.

  Цінова пропозиція повинна складатися з:

-            інформації щодо відповідності запропонованого учасником товару, технічним, якісними та кількісними характеристикам предмета закупівлі, яка надається шляхом заповнення Додатку 1 до цього оголошення про закупівлю,

-            інформації про ціну пропозиції, яка надається шляхом заповнення форми «Форма цінової пропозиції», що викладена в Додатку 2 до цього оголошення про закупівлю;

-            листа - згоди в довільній формі про те, що учасник ознайомився та зобов’язується дотримуватись вимог Кодексу поведінки для постачальників Глобального фонду, що викладений в Додатку 3 до оголошення про закупівлю;

-            завіреної підписом уповноваженого представника учасника, а також скріпленої печаткою (за її наявності) Декларації конфлікту інтересів учасника, який подає цінову пропозицію, що викладена в Додатку 4 до оголошення про закупівлю;

-            витяг та/або свідоцтво з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

-            статут або інший установчий документ (для юридичних осіб) та/або опис з кодом, необхідним для доступу до електронних документів Учасника (виписка, статут).

Контакти

  • Клєвцова Вікторія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.