bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО БУР оголошує конкурс на закупівлю послуг з таргетингу
20.05.2024

З метою реалізації проекту  FY24- UNITY-PO BUR Ukraine National Identity Through Youth (UNITY)/ Молодь як провідник української національної ідентичності (Мріємо та діємо) протягом 2024 року, ГО “БУР” оголошує конкурс на закупівлю послуг таргетингу.

Вимоги до послуги: 

Розмішення 16 промоакцій на Meta Platforms.

Детальна інформація про необхідні технічні, кількісні та якісні характеристики предмета закупівлі, обсяг надання послуг, міститься в оголошенні.

Всі учасники мають відповідати наступним вимогам: 

  1. Юридична особа (фізична-особа підприємець, ТОВ чи інша форма) належним чином зареєстрована відповідно чинного законодавства України;

  2. Здатність надавати послуги та наявність відповідних КВЕДів для здійснення підприємницької діяльності.

  3. Термін дії комерційної пропозиції 30 календарних днів з дати подання.

  4. Мають необхідний досвід, кваліфікацію та можливість надати послуги, які є предметом закупівлі та надати  документальне підтвердження виконання аналогічних договорів (може бути надана довідка довільної форми на бланку учасника або скан -копії раніше виконаних договорів, листи-відгуки від контрагентів за бажанням). 

  5. Замовник вимагає від учасників уникати конфлікту інтересів. У випадку участі в запиті учасників, які є пов’язаними особами,  комерційні пропозиції таких учасників будуть відхилені. 

Питання та роз’яснення щодо запиту : Усі питання та роз’яснення, які стосуються закупівлі, необхідно  надсилати на електронну адресу: [email protected]  до 24 травня 2024 року до 18.00 год.

Кінцева дата для надання тендерної пропозиції: до  27 травня 2024 року до 18.00 год.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.