bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулося урочисте відкриття форуму «Світ без обмежень»
18.05.2024

https://gurt.org.ua/uploads/news/2024/05/18/b0fa40a0_(1)_.png

15 травня в Івано-Франківську відбулось урочисте відкриття форуму «Світ без обмежень» на базі Державної реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас-Прикарпаття» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Форум присвячений інклюзії, доступності, створенню ефективних механізмів взаємодії влади та громадськості, пошуку шляхів поліпшення якості надання реабілітаційних та соціальних послуг

 Форум «Світ без обмежень» є завершальним етапом проєкту «Адвокати покращення соціальних послуг в умовах воєнного стану для постраждалих та громад Львівської та Закарпатської областей», який реалізовує громадська організація «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Церемонія відкриття зібрала спільноту партнерів та однодумців з шістнадцяти областей України: одержувачів реабілітаційних послуг та громадських активістів, керівників установ і структур, що відповідають за соціальну політику, медицину, освіту, допомогу ветеранам війни та комплексну реабілітацію.

 Також до Форуму долучились громадські діячі та артисти, воїни збройних сил та батьки дітей, які мають різні порушення функціональності та інвалідність, підприємці, та представники проєктів покращення рівня інклюзивності послуг в громадах. Усіх учасників об’єднало бажання творити майбутнє країни де кожному, незалежно від інвалідності та ментальних здібностей, буде комфортно жити, творити, працювати і розвиватись

 Паралельно на окремих локаціях працювала фото-виставка «Сучасна реабілітація», де відбувалася демонстрація різних розвиткових ігор, пристроїв та обладнання від підприємців-виробників та виставка виробів народної творчості.

Завершенням церемонії був флешмоб із демонстрацією композиції «Світ без обмежень», яка носить назву форуму і відтепер стане його гімном.

Після завершення церемонії учасники форуму більш детально познайомилися з роботою Центру «Донбас-Прикарпаття», та побували в селищі Угринів, у приміщенні ГО «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу», яке також призначене для проживання та реабілітації людей з інвалідністю.

 

***

Цей захід проводиться Громадською організацією «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» в рамках проєкту «Адвокати покращення соціальних послуг в умовах воєнного стану для постраждалих та громад Львівської та Закарпатської областей» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.