bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БФ «Сприяння розвитку» оголошує тендер з вибору постачальника обладнання для шелтеру
16.05.2024

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Сприяння розвитку» ЄДРПОУ 44718177, оголошує тендер на закупівлю  обладнання в рамках проєкту «Комфортний шелтер», що є частиною гуманітарної програми Угорської Екуменічної Служби Допомоги «Надання невеликих грантів місцевим ОГС для підтримки потреб прихистків (шелтерів)»

Запрошуємо зацікавлені сторони надати цінові пропозиції для участі у тендері з закупівлі обладнання у кількості, вказаній нижче. Шаблон цінової пропозиції розміщено в Додатку1.

 

Назва обладнання

К-ть

1

Водонагрівач (бойлер) (об’єм 100 л)

6 шт

2

Пральна машина ( завантаження 15 кг)

6 шт

3

Плита електрична настільна (2 комфорки)

35 шт

4

Бензиновий генератор  потужністю 8,7 кв.

3 шт

Період надання цінових пропозицій на постачання товарів:

16.05.2024 – 23.05.2024

 Строк поставки товарів: протягом 10 днів з дня підписання договору.

 Умови оплати товарів: оплата товарів здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі, допускається авансова оплата перед поставкою товару.

Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені Учасником, а також витрат на транспортування, завантаження, розвантаження.

До розрахунку ціни пропозиції не включаються та не відшкодовуються Замовником будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та укладення договору про закупівлю.

Доставка товару має здійснюватися за рахунок Постачальника.

Місце доставки: м. Бровари, Київська обл.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні протягом 3 днів з моменту виявлення недоліків, всі витрати, пов’язані із заміною товару, несе постачальник.

З постачальником, який виграє тендер, буде підписано угоду про надання послуг/купівлі товару, в якій буде детально викладено умови співпраці.

 

Для участі у тендері, просимо учасників тендеру надати наступні документи:

  1. Цінова пропозиція або рахунок фактура складені відповідно до Додатку 1 до тендерного оголошення. Цінова пропозиція повинна бути складена українською мовою, надаватися на загальний об’єм зазначених товарів, кожен товар повинен містити найменування торгової марки та перелік характеристик товару. Цінова пропозиція або рахунок-фактура повинні бути підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності), та надіслані в електронному вигляді (у форматі PDF), на електронну адресу організатора тендера.
    1. Копія Виписки або Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, з відповідними КВЕДами для здійснення торгівлі.
    2. Копію Свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість або Витягу платників податків на додану вартість (для учасників-платників ПДВ), або Витягу з реєстру платників єдиного податку.

 Вимоги до учасників тендера:

  1. Державна реєстрація відповідно до чинного законодавства України.
  2. Надана учасником тендера цінова пропозиція, має бути чинною та не підлягати внесенню змін з боку учасника тендера, що її подав, до повного завершення передачі товарів.
  3. Постачальник повинен мати можливість надати оригінали супровідних документів на товари, що постачатимуться, з печаткою та підписом (рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо).

Додаткові застереження:

Учасник тендерного відбору приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів, вимогам та умовам цього оголошення та чинного законодавства України.

Учасник тендерного відбору надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендерного відбору може відхилити його пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

Цінові пропозиції просимо надсилати на електронну адресу [email protected], зазначивши у темі листа «Назва вашої організації_ Цінова пропозиція на закупівлю обладнання для шелтера», до 22 травня 2024 року 23:59 години.

 

Запитання щодо участі у тендерному відборі просимо надсилати на електронну адресу: [email protected], контактна особа: Оксана Гарачук.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.