bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер: закупівля брендованого одягу за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe.
13.05.2024

Тендер: закупівля брендованого одягу за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe.

 

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Схід-СОС» оголошує тендеріз закупівлі брендованого одягу за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe.   

Товари будуть доставлені постачальникомв місто Київ.

Закупівля товару здійснюватиметься в рамках проекту “Winterization assistance to victims of Russian aggression in the north-east and south of Ukraine K-UKR-2023-4036” за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe. 

 

Кінцевий термін подачі – 17 травня 2024 року (18:00). 

 

Пропозиції слід надати в одному екземплярі до 18:00 17 травня 2024 року Новою поштою в запечатаному конверті з маркуванням «Тендер із закупівлі брендованого одягу». До конверту прохання додати зразки одягу по одному екземпляру (футболка чорна, футболка сіра, зіп худі чорна, зіп худі сіра, худі з начосом, штани тактичні чорні чоловічі, штани тактичні чорні жіночі, куртка софтшел чорна чоловіча, куртка софтшел чорна жіноча). Після засідання тендерної комісії зразки будуть повернуті учасникам в належному стані Новою Поштою за рахунок БО “БФ “Схід-СОС”. Учаснику слід врахувати терміни доставки. До вказаного часу пропозиція повинна бути на відділенні Нової Пошти.

 У розділі «Відправник» слід вказати найменування учасника тендера, адресу та контактні телефони. У графі «Одержувач» вказати адресу: БО «БФ «Схід-СОС», м. Київ, Нова Пошта № 57 тел. 0972133107. Безготівкова оплата за рахунок організації БО “БФ “Схід-СОС” ЄДРПОУ:39764400, якщо у цьому є потреба.

Відповіді на питання про подачу тендерної пропозиції можна отримати, написавши на електронну адресу: [email protected] або зателефонувавши за номером 0507858196 (Костянтин).

Контакти

  • [email protected] або зателефонувавши за номером 0507858196 (Костянтин).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.