bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підвищення професійних навичок: тренінг з розвитку інституційних спроможностей
30.04.2024

19 березня відбувся важливий тренінг для працівників громадської організації “Громадська платформа”, зокрема для психологів та волонтерів, що працюють у сфері психологічного відновлення людей, постраждалих внаслідок гендерно-обумовленого насильства, зокрема під час військових дій.

Метою тренінгу було підвищення професійних знань та навичок учасників з розвитку інституційних спроможностей організації в цілому, а також у використанні психологічних методів та підходів у роботі з постраждалими від гендерно-обумовленого насильства.

Під час тренінгу учасники отримали можливість обмінюватися досвідом та найкращими практиками в галузі психологічної підтримки, а також навчилися ефективно працювати з важкими випадками насильства. Експерт надав учасникам цінні інструменти та рекомендації щодо покращення їхньої роботи та підвищення якості надання психологічної допомоги.

Цей тренінг був дуже важливим для нашої організації та наших партнерів, оскільки він дозволив нам зміцнити наші інституційні спроможності та підвищити ефективність нашої роботи з постраждалими від гендерно-обумовленого насильства”, - зазначив голова ГО.

 

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів Америки. Її зміст є виключною відповідальністю громадської організації “Громадська платформа” і не обов’язково відображає позицію Німецького фонду Маршалла.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.