bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»
26.04.2024

Громадська організація «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU» в рамках реалізації Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (далі – Проєкт DECIDE) проводить тендер серед постачальників послуг з реалізації міні-проєктів, що були розроблені в межах впровадження курсу за вибором «Навчаємось жити у громаді» (далі – КЗВ) для учнів 8 (9) класів ЗЗСО м. Чернігова. А саме:

– Супровід реалізації 32 міні-проєктів, що були розроблені в межах впровадження КЗВ для учнів 8 (9) класів ЗЗСО м. Чернігова (у т.ч. підготовка грантових угод, проведення закупівель товарів та послуг, підготовка фінансових звітів тощо);
– Інформаційний супровід реалізації 32 міні-проєктів, що були розроблені в межах впровадження КЗВ для учнів 8 (9) класів ЗЗСО м. Чернігова (у т.ч. підготовка фото/відео матеріалів, подієвих заміток тощо для публікації на інформаційних ресурсах Проєкту DECIDE).

Із деталізованим технічним завданням можна ознайомитись за посиланням.

Терміни надання послуг:
1. Супровід реалізації 32 міні-проєктів, що були розроблені в межах впровадження КЗВ для учнів 8 (9) класів ЗЗСО м. Чернігова – 3 місяці (травень – червень 2024 року);
2. Інформаційний супровід впровадження міні-проєктів КЗВ, у т.ч. підготовка фото/відео матеріалів, подієвих заміток тощо для публікації на інформаційних ресурсах Проєкту DECIDE – 1 місяць (липень 2024 року).

Тендер проводиться до 9 травня 2024 року, до 18:00 за Київським часом (включно).

Вимоги до кількісних характеристик об’єму робіт:

 Виконавець має надати Замовнику технічне завдання та календарний план реалізації 32 міні-проєктів, що були розроблені в межах впровадження КЗВ для учнів 8 (9) класів ЗЗСО м. Чернігова.
 Виконавець має подати звіт наданих послуг.

Основні вимоги для Учасників:

  • Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
  • Витяг з реєстру платників єдиного податку або рішення про включення підприємств, установ, організацій до Реєстру неприбуткових установ.
  • Відомості з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ).
  • Оригінал довідки про те, що учасник не визнаний у встановленому Законом порядку банкрутом та відносно нього не відкрита процедура ліквідації або оригінал листа з підписом керівника організації.
  • Довідка про відкриття рахунків в банку
  • Свідоцтво платника ПДВ (якщо учасник платник ПДВ).

Цінова пропозиція з обов’язковим зазначенням умов оплати, вартості розробки та впровадження кожного етапу та проєкту в цілому. Цінова пропозиція має включати усі представницькі витрати.Технічне завдання та контакти відповідальної особи яка уповноважена відповідати на запитання щодо тендерної пропозиції.Тендерна пропозиція подається українською мовою (за додатковою вимогою – англійською мовою).

Критерії оцінки тендерних пропозицій:

  1. Ціна тендерної пропозиції;
  2. Фінансово-економічна, технічна та професійна спроможність учасника (листи-відгуки, референси, рекомендації та гарантії щодо учасника тендеру);
  3. Якість тендерної пропозиції.

Тендерні пропозиції просимо надсилати на скриньку [email protected]. Тема листа: «Тендер серед постачальників послуг з реалізації міні-проєктів КЗВ».

У випадку, якщо учасники тендеру хочуть отримати додаткові роз’яснення щодо конкурсу, письмові запитання необхідно надіслати на адресу електронної пошти [email protected] з поміткою «Запитання щодо тендеру».

Зверніть увагу:

  • Подані на тендер матеріали не повертають і не редагують.
  • Про результати тендеру буде повідомлено електронною поштою.
  • Причини відмови тендерної пропозиції не повідомляються.
  • Проєкт DECIDE є проєктом міжнародної технічної допомоги. Кошти, які виділяються в рамках проєкту Постачальнику послуг, звільнені від сплати ПДВ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.