bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Захоплююча подорож до внутрішнього ресурсу: підсумок майстер-класів від Центру АХАЛАР!
26.04.2024

З радістю ділимося з вами результатами наших майстер-класів з відновлення ресурсу та пошуку балансу, які проводилися Центром АХАЛАР. 

Ще починаючи з часів ковіду ми зрозуміли, що людей треба вчити базовим навичкам самопідтримки, бо це допомагає виживати у складні часи й бути самозарадним. Так з’явилась півторамісячна програма “АБЕТКА САМОРЕГУЛЯЦІЇ”, яку ми повторюємо кожні півроку.

 В рамках цих 12  зустрічей ми спільно вивчаємо ефективні методи підтримки ментального здоров’я, зосереджуючись на практичних стратегіях для зняття стресу, зміцнення емоційного стану та підвищення психологічного комфорту.

Сюди входять різні практики дихання, mindfullness, вправи на стабілізацію психіки (заземлення, центрування), пошук ресурсу та балансу.

 Ці майстер-класи ми спеціально розробили для професіоналів, що працюють у сфері допомагаючих професій, щоб вони стали для них невіддільною частиною розвитку та самовдосконалення.

 Учасники останньої “АБЕТКИ САМОРЕГУЛЯЦІЇ 2.0”, про яку зараз хочеться написати, не тільки опановували нові знання і навички з САМО-регуляції, але й використовували КО-регуляцію. 

Ко-регуляція - це взаємодія з іншою людиною для скорішого і глибшого відновлення. Такими нас створила природа. Коли у людини під час стресу не вистачає сил і можливостей для саморегуляції на поміч приходить інша людина.  Ми можемо допомагати один одному просто своєю уважною і співчутливою присутністю.

Тому наші зустрічі завжди дають можливість учасникам слухати та чути один одного, розказувати про свою вразливість, обмінюватися досвідом, працюючи в маленьких групах під час ЗУМ зустрічей.

 ”Ці майстер-класи принесли мені не тільки корисні знання, а й величезну дозу натхнення і мотивації!” - поділилася Наталія.

 ”Дуже вдячний за можливість взяти участь у цих заняттях. Вони дійсно допомогли мені знайти внутрішню гармонію та опору в собі через інших.” - відзначив Ігор.

 Надалі ми продовжуватимемо нашу місію створення позитивного та здорового середовища для всіх наших учасників та допомагатимемо їм розвиватися.

Важливість таких занять підтверджують відомі особистості:

 ”Відкриття власної вразливості може стати великим кроком до пізнання себе та інших.” - Брене Браун, відома дослідниця, автор книги “Дар від незнайомців”.

 ”Зосередження на власному диханні може бути ключем до спокою та гармонії.” - Джон Кабат-Зінн, психолог, автор книги “Куди б ти не йшов - ти вже там”.

Більш ніж 100 учасників останньої групи отримали користь від наших майстер-класів, і ви теж можете долучитися! 

Слідкуйте за нами

https://www.facebook.com/CenterAhalar

https://www.instagram.com/ahalar_center/

https://ahalar.org/

 

Найближча можливість підсилити своє ментальне здоров’я та опанувати корисні навички буде вже цього літа. 

Проєкт «Адаптація замість виснаження» реалізується за фінансування Національного фонду підтримки демократії NED (National Endowment for Democracy).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.