bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Успішний досвід поширення сучасних технологій демократії участі на сході України
25.04.2024

18 квітня в Харкові пройшла підсумкова звітня конференція «Успішний досвід поширення сучасних технологій демократії участі на сході України»  за підсумками дворічного проєкту «Сприяння партисипативному врядуванню на сході України», який реалізується Громадською організацією «Волонтерська ініціатива “Станція Харків”» за підтримки «Національного фонду підтримки демократії» (NED)/

Учасники конференції поділились своїми досягненнями, що були здобуті завдяки фінансовій підтримці їхніх проєктів.

Загалом за  2 роки наша організація надала фінансову підтримку на реалізацію міні-грантів 17 організаціям громадянського суспільства. Серед основних видів діяльності можна визначити наступні активності:

Моніторинг та оцінка дієвості інструментів громадської участі, що наявні громадах Полтавської, Сумської, Донецької та Харківської областей.

Проведення тренінгів та круглих столів з залученням громадськості, де організатори поділились результатами своїх досліджень та підвищили обізнаність громадян щодо можливостей участі в прийнятті управлінських рішень в своїх громадах.

Посилення молодіжного активізму в напрямку участі в громадському житті своїх регіонів шляхом неформального навчання, онлайн-тестування та залучення молоді до розробки пропозицій з відновлення та розвитку своїх громад.

Розробка та впровадження суспільно корисних онлайн-сервісів для жителів локальних громад, що підвищили рівень комунікації між місцевою владою та громадськістю.

Протягом конференції учасники презентували свою роботу та поділилися успішним досвідом та шляхами подолання складнощів, що виникали під час реалізації проєктів та щиро пораділи успіхам колег.

За час реалізації дворічного проєкту нам вдалось створити комунікаційну платформу для співпраці та дружнього спілкування більше ніж 40 огрганізацій громадянського суспільства.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.