bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українські благодійники отримали високу оцінку від моніторингової місії Americares
25.04.2024

Команда Національної агенції гуманітарної допомоги ZDOROVI активно працює над розвитком та зміцненням партнерств з іноземними донорами, що спрямовують зусилля на допомогу Україні під час війни. Одним з ключових партнерів організації виступає фонд AMERICARES, який здійснює значний внесок у підтримку стійкості української медицини. 

Днями на склад ZDOROVI була здійсненна моніторингова місія інспекторів AMERICARES з метою перевірки належного зберігання гуманітарної допомоги, цільового розподілу її по медичних закладах, а також супроводжуючих документів на всіх етапах руху гуманітарної допомоги, починаючи від моменту постановки в електронну систему обліку складу і закінчуючи перевіркою автоматичної системи звітності.

Оцінка роботи складу відбулась за 36 критеріями, більшість з яких отримала максимальний бал. 

За словами засновниці Національної агенції гуманітарної допомоги ZDOROVI Наталії Тулінової: «Наша команда приділяє максимальну увагу інтеграції міжнародних стандартів роботи в усі аспекти діяльності організації. З початку широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну ми відправили у медичні заклади більше 2000 вартісних вантажів від іноземних партнерів. Це велика і складна логістична та організаційна робота, яку ми здійснюємо щодня. Команда  нашого складу неодноразово проходила аудити та моніторингові візити з високими результатами, тому що процес роботи організовано прозоро та у відповідності до міжнародних стандартів та політик. Ми беремо до уваги кращі практики наших колег з різних країн, щоб постійно підвищувати рівень роботи у гуманітарному секторі. Також, напрацювавши цінний досвід та інструменти взаємодії, ми ділимось ним з учасниками національної гуманітарної сфери». 

Крім гуманітарної та благодійної діяльності ZDOROVI займають активну громадську позицію та разом з партнерами — національними та міжнародними фондами і організаціями працюють над стратегічними питаннями підтримки, відновлення та розбудови медичної галузі. 

Представники команди ZDOROVI з початку року беруть участь у програмі «Розбудова організаційної спроможності партнерів Americares в Україні». Минулого тижня ZDOROVI пройшли 3-денний воркшоп від ГО “Дівчата” в рамках програми. У форматі Відкритого Простору учасники були залучені до активних дискусій, ділилися досвідом та ініціювали власні теми для обговорень, актуальні для благодійних і громадських організацій сьогодні.

Масштабна гуманітарна робота ZDOROVI відбувається у співпраці з міжнародними партнерами, серед яких – ІСАР Єднання, RAZOM for UKRAINE, NOVA Ukraine, Americares, Philips, Нідерландська рада біженців, GIZ, Projecten Vastenactie та інші благодійні фонди та організації.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.