bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на отримання проектної пропозиції на послуги оренди
18.04.2024

Громадська спілка “Центр економічного відновлення” запрошує взяти участь у тендері на послуги оренди та забезпечення приміщення для організації заходів для оцінки впливу війни на малий і середній бізнес.  Ця закупівля відповідає досягненню цілей Угоди з UNDP про надання гранту UNDP-UKR_2023_ IEG/1. 

Закупівля послуг за цим технічним завданням здійснюється у межах проєкту Програми Розвитку ООН (UNDP) “Підтримка України” та проєкту “Розширене партнерство для сталого розвитку”, що фінансується Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку у співпраці з UNDP в Україні.

Конкретні очікувані результати включають у себе:

  • надання в оренду приміщення;

  • розшифровка аудіо-візуальної інформації (за наявності);

  • медіа-супровід.

ДОСВІД І КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ

  • Для ФОП: надати копію витягу з ЄДР.

  • Для компаній: Офіційно зареєстрована компанія (для українських компаній: компанія має бути зареєстрована на території, підконтрольній уряду України), надати копію витягу з ЄДР. 

  • Підтвердження досвіду надання послуг (фото з заходів, 3 приклади)

  • Приміщення, забезпечене відповідною апаратурою та меблями, укриттям

ВИМОГИ ДО ПОДАННЯ ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Цінова пропозиція подається до Громадської спілки “Центр економічного відновлення” не пізніше 22.04.2024, 10:00.

Документи повинні бути складені українською мовою, та у електронному вигляді (у форматі PDF одним файлом, приклади можна надсилати як додатки) надіслані учасником на електронні адреси [email protected] та [email protected] з темою листа «Цінова пропозиція на послуги оренди від ___________(ПІБ)».

  1. Цінова пропозиція у формі, яка пропонується в ТЗ (ціна повинна бути вказана в гривнях)

  2. Копія витягу з ЄДР.

  3. Інформація про апліканта (для організацій).

  4. Фото приміщення, портфоліо (мінімум 3 приклади) та розміщення 

 

ТЕНДЕРНІ ПРОЦЕДУРИ

До участі у конкурсному відборі допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення. Конкурсні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Тендерні документи мають бути написані українською мовою. 

Організатор тендеру визначить переможця після фінансової та технічної оцінки пропозицій, що відповідають умовам тендеру.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації. З переможцем конкурсу буде підписано договір на надання інформаційно-консультаційних послуг, що передбачатиме поетапне виконання робіт та поетапну оплату за виконані роботи відповідно.

Тендер вважається проведеним, якщо отримано принаймні три релевантні пропозиції. У разі недостатньої кількості пропозицій організатор має право продовжити тендерне оголошення або переглянути вимоги до учасників.

Додаткові застереження:

Учасник цього тендеру приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цього тендеру, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим тендерним оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.