bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із закупівлі матеріалів та інструментів для дрібного ремонту домоволодінь у Харківській обл.
18.04.2024

Благодійна організація «Благодійний Фонд «СХІД-СОС» оголошує тендер із закупівлі матеріалів та інструментів для дрібного ремонту домоволодінь у Харківській області за підтримки USAID FROM THE AMERICAN PEOPLE.

Товари будуть доставлені постачальником безпосередньо місця призначення (складу фонду), яке розташоване у місті Ізюм Харківській області.

Закупівля товару здійснюватиметься в рамках проекту The integrated humanitarian response for conflict-affected communities in Ukraine, 2024” за підтримкиза підтримки USAID FROM THE AMERICAN PEOPLE.

 Закупівля товарів відбудеться коштами міжнародної технічної допомоги Уряду США, реєстраційна картка проекту (програми) зареєстрована Секретаріатом Кабінету Міністрів №5490 та відповідає категорії (типу) товарів, робіт і послуг, зазначених у Плані закупівлі проекту (програми).

Тендерна документація:

  • Інструкція для учасників тендеру;
  • Додаток №1: приклади інструментів та матеріалів;
  • Додаток №2 реєстраційна картка проекту;
  • Додаток №3 План закупівель по проекту.

 

Тендерну документацію можна знайти на нашому сайті:

Пропозиції слід надати в одному екземплярі до 18:00 28 КВІТНЯ 2024 року Новою поштою в запечатаному конверті з маркуванням «Тендер із закупівлі матеріалів та інструментів для дрібного ремонту домоволодінь у Харківській області». Учаснику слід врахувати терміни доставки. До вказаного часу пропозиція повинна бути на відділенні Нової Пошти.

У розділі «Відправник» слід вказати найменування учасника тендера, адресу та контактні телефони. У графі «Одержувач» вказати адресу: БО «БФ «СХІД-СОС», м. Ужгород,  Нова Пошта № 2 тел. 098 916 02 42 (Шаповалов Костянтин). Безготівкова оплата за рахунок організації БО “БФ “Схід-СОС” ЄДРПОУ:39764400, якщо у цьому є потреба.

Відповіді на питання про подачу тендерної пропозиції можна отримати, написавши на електронну адресу: [email protected] або зателефонувавши за номером 098 916 02 42 (Костянтин).

Контакти

  • 098 916 02 42 (Костянтин)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.