bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на визначення постачальника послуг з організації та супроводу закордонних візитів
18.04.2024

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» в рамках виконання проєкту «Підтримка зміцнення партнерства між муніципалітетами України та ЄС з акцентом на можливості для бізнесу» (далі - проєкт),  в рамках ініціативи «Використання та імплементація Угоди про асоціацію між Європейським Союзом та Україною у сфері торгівлі» і ініціативи ЄС EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього бізнесу», оголошує тендер на визначення постачальника послуг із організації та супроводу закордонних візитів до країн ЄС в рамках виконання проєкту (термін продовжено).

До участі у тендері запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які мають право надавати послуги з організації подорожей, перевезення та розміщення в засобах тимчасового розміщування туристів і мандрівників, організації та проведення турів згідно КВЕД, а також здійснювати розрахунки за кордоном.

Коротко про проєкт:

Метою Проєкту є організація навчальних поїздок для представників міських рад та бізнесу з метою налагодження партнерства між муніципалітетами України та ЄС у сфері місцевого економічного розвитку та підтримки ділових зав’язків між визначеними пріоритетним секторами відповідних муніципалітетів.

В рамках виконання проєкту заплановано проведення 4 навчальних поїздок за участі представників територіальних громад України та бізнесу (7 осіб).

Перелік послуг, що надаватимуться: 

Організація тижневих візитів, включно із часом на подорож, групи із 7 осіб до муніципалітетів Віла-Нова-де-Фамалікан (Португалія), Мец (Франція), Марієштадт (Швеція), Ополє (Польща) або м. Елгава (Латвія), в т.ч.:

- транспорт (проїзд до країни візиту та повернення до Києва, перевезення по країні перебування), страхування;

- проживання (зі сніданком) та харчування;

- послуги перекладача в країні перебування з української мови на мову країни перебування, або у окремих випадках на англійську та навпаки (5 діб).

Строк надання послуг - до 31 липня 2024 року

Участь у тендері:

Для участі у конкурсі потенційні постачальники мають до 23.59 29 квітня 2024 року надіслати свої пропозиції у вигляді заповненої форми (zayavka_viziti) в АМУ: скан-копію на адресу ел. пошти  [email protected], або оригінал за адресою вул. Січових Стрільців 73, 11 поверх, м. Київ, 04053 із зазначенням «Пропозиція_логістика». 

Форма має бути підписана керівником організації та скріплена печаткою. Ціни в  пропозиції мають бути вказані в гривнях (UAH). Цінова пропозиція має бути дійсною протягом дії договору, починаючи з дати кінцевого строку подання цінових пропозицій.

До форми необхідно додати копії:

- Виписки (витягу) з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- Виписки з реєстрів платників єдиного податку.

Організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджує відповідність окремих документів вимогам та умовам цього оголошення про тендер. Надаючи документи для участі в конкурсі за цим оголошенням, учасник цього конкурсу підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити їх тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників містять більш вигідні умови, що організатор тендеру не обмежені в прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш сприятливими для них умовами, і що організатор тендеру може вирішити не вибирати жодну тендерну пропозицію.

Запитання прохання надсилати письмово на адресу ел. пошти: [email protected] (зазначивши в темі повідомлення: «Запитання_логістика».

Критерії відбору:

Заявка може максимально набрати 500 балів, з яких:

  1. вартість пропозиції - 200 балів
  2. якість запропонованих умов проїзду та перебування – 150 балів
  3. досвід організації закордонних візитів – 100 балів
  4. попередній досвід співпраці з АМУ – 50 балів

Про результати проведення конкурсу організатор повідомляє переможця конкурсу електронною поштою не пізніше п’яти робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця. Окремо переможцю буде повідомлено про дату укладання договору. Оскільки виконання запитуваних робіт можливе за умови отримання гранту від GIZ, у разі відсутності фінансування проекту результати тендеру будуть скасовані.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.