bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Український професійний розвиток» оголошує конкурс для навчальних закладів на проведення навчань
15.04.2024

ГО «Український професійний розвиток» в межах Програми Skills4Recovery оголошує додатковий конкурс серед державних і приватних навчальних закладів у Львівській, Київській, Дніпропетровській, Полтавській та Чернівецькій областях для проведення навчань.

Нині «Український професійний розвиток» продовжує шукати партнерів навчальних державних та приватних закладів, які зможуть організувати та провести навчання для дорослих у межах проєкту Навчання заради змін» за професіями масажист/масажистка та фахівець/фахівчиня з фізичної реабілітації.

Ці галузі вже зараз потребують кваліфікованих працівників/працівниць та мають потенціал потужного впливу на важливі соціально-економічні процеси в країні. Додатковий конкурс організовано для пяти областей проєкту та передбачає активне залучення професійних навчальних закладів до організації та проведення навчань за двома напрямами.

Прийом заявок триває до 23:59 год. 29 квітня 2024 року. Усі подробиці конкурсу описані за посиланням

Проєкт «Навчання заради змін: короткострокові професійні навчальні курси для дорослих», виконується у межах  Програми «Професійна освіта в Україні/Skills4Recovery», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та діє за дорученням Уряду Німеччини.

 

Довідкова інформація

Програма «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery» спрямована на підтримку навчання та перепідготовку кваліфікованої робочої сили в чотирьох секторах економіки, важливих для процесу відновлення: будівництво, транспорт і логістика, сільське господарство та сфера послуг. Ця мета досягається через зміцнення спроможності надавачів послуг професійної освіти та покращення умов для надання якісних й орієнтованих на ринок праці освітніх послуг, залучення вразливих груп населення і співпрацю з роботодавцями. Програма реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, що діє за дорученням Федерального Уряду Німеччини. Бюджет Програми складає 10 мільйонів євро. Програма Skills4Recovery триває з середини 2023 по середину 2026 року та охоплює Львівську, Вінницьку, Чернівецьку, Київську, Полтавську та Дніпропетровську області.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.