bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Послуги в сфері охорони здоров’я різні
11.04.2024

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Замовник) оголошує тендер за процедурою «запит цінових пропозицій» на закупівлю послуг згідно ДК 021:2015:85140000-2 Послуги у сфері охорони здоров’я різні (Послуги з проведення діагностики на виявлення туберкульозу методом цифрових рентгенівських променів в закладах ЦОЗ ДКВС України в м. Києві та Київській області) в рамках реалізації проекту Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією (далі – Послуги) та запрошує Вас подати цінову пропозицію.

Закупівля здійснюється за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, в рамках реалізації проекту «Стійка відповідь на епідемії ВІЛ і ТБ в умовах війни та відновлення України», згідно з Угодою про надання гранту між Державною установою «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» та Глобальним фондом   № 3645 від 19.12.2023 року.

 1.         ДК 021:2015:85140000-2 Послуги у сфері охорони здоров’я різні (Послуги з проведення діагностики на виявлення туберкульозу методом цифрових рентгенівських променів в закладах ЦОЗ ДКВС України в м. Києві та Київській області).

 2.         Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2, Таблиця №1«КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН НАДАННЯ ПОСЛУГ».

 3.         Кінцевий термін подання тендерних пропозицій:  «18» квітня 2024 року до 13:00 (включно) за київським часом.

4.         Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

5.      Очікувана вартість закупівлі: 343 843, 50 грн., без ПДВ.

6.         Строк дії тендерної пропозиції: тендерна пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 (дев’яносто) календарних днів.

7.         Термін надання послуг/строк укладання договору: з дати підписання договору до 31 грудня 2024 року.

 8.         Контактні дані для подачі цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу:  [email protected]  з зазначенням у темі листа: «ДК 021:2015:85140000-2 Послуги у сфері охорони здоров’я різні (Послуги з проведення діагностики на виявлення туберкульозу методом цифрових рентгенівських променів в закладах ЦОЗ ДКВС України в м. Києві та Київській області)» - до уваги: фахівця відділу закупівель та постачань Коржа Олега: +38 (044) 334-53-16

 9.    Організаційні вимоги:

  • Юридична особа або Фізична особа-підприємець за законодавством України. Оплата за Послуги відбуватиметься виключно без ПДВ.
  • Відповідність запропонованих Послуг технічним вимогам Замовника, визначеним в Додатку №2 «Технічна специфікація».
  • Відповідність запропонованих Послуг кваліфікаційним критеріям Замовника визначеним в додатку №1 ««Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям».
  • Обсяг Послуг може бути збільшений Замовником після підписання договору з Переможцем, але не більше ніж на 30 %.
  • Оплата Послуг відбувається за безготівковим рахунком, щомісячно але не пізніше 25 (двадцять п’ятого) числа наступного місяця за попереднім місяцем надання Послуг, згідно тристороннього Акту приймання-передачі наданих послуг

 10.     Критерії оцінки тендерних пропозицій, які відповідатимуть обов’язковим технічним та кваліфікаційним вимогам:

  • Ціновий критерій.

 11.     Цінова пропозиція обов’язково має включати в себе:

-       заповнений та підписаний Додаток № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям»;

-       документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям;

-       підписаний Додаток № 2«Технічна специфікація»;

-       іншу інформацію і документами, що містять технічний опис предмета закупівлі та які учасник вважає за необхідне подати;

-       заповнений та підписаний Додаток № 3 «Форма цінової пропозиції»;

-       заповнений та підписаний Додаток № 4 «Декларація конфлікту інтересів учасника тендерної процедури»;

-       підписаний Додаток № 5 «Кодекс поведінки постачальників»;

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.