bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Суперлюдяність в тренді! Сінево та Superhumans звітують про перші результати партнерства
11.04.2024

Європейська мережа медичних лабораторій Сінево, та центр протезування, реабілітації та реконструктивної хірургії Superhumans Center, інформують про перші результати партнерства. За 10 місяців співпраці мережа Сінево надала послуг з лабораторної діагностики для пацієнтів центру на суму понад 1 600 000 гривень.  

Партнерство, яке стартувало у червні 2023 року, відкрило пацієнтам Superhumans Center доступ до сучасної лабораторної діагностики на безоплатній основі. Це особливо важливо тому, що більшість пацієнтів центру потребують тривалого періоду реабілітації і, відповідно, вільного доступу до лабораторної діагностики на кожному з його етапів.

«Що таке суперлюдяність в розумінні Сінево? Це забезпечити можливість користуватися зі всіх переваг сучасної лабораторної діагностики для тих, кому це найбільше потрібно: захисникам України,  тим, хто вже виконав свій обов’язок перед батьківщиною, а також тим, хто працює в тилу заради нашої спільної перемоги, – підкреслив Микола Скавронський, заступник генерального директора Сінево Україна. – Протягом двох років ми докладали зусилля задля досягнення цієї мети, і вже сьогодні Сінево може пишатися результатами, адже наша лабораторна діагностика на безоплатній основі стала доступною для кожного громадянина України (за ПМГ НСЗУ), бійцям Сил ТрО ЗСУ, і, нарешті, пацієнтам Superhumans Center».

Контакти

  • Ірина

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.