bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фільм «Save Generation UA» отримав перемогу на престижному міжнародному кінофестивалі
02.04.2024

Документальний фільм про проєкт “Дитинство без війни” Благодійного Фонду Руслана Шостака “Save Generation UA отримав перемогу на престижному міжнародному кінофестивалі у Швеції!

Luleå International Film Festival - це щомісячна та щорічна престижна кіноподія, яка проходить у Швеції вже 6 рік поспіль в місті Лулео, і збирає найкращі творіння кінематографії з усього світу. Мета кіноподії полягає в тому, щоб популяризувати та заохочувати короткометражні, повнометражні та документальні фільми з усього світу.

Фільм створений Благодійним Фондом Руслана Шостака, підкорив серця журі та глядачів, і здобув перше місце в номінації Best Short Documentary на Luleå International Film Festival

Save Generation UA” - це не лише фільм, а віддзеркалення найтепліших людських почуттів. Це історія про найбільшу евакуацію українських дітей-сиріт під час війни.

“Документальні фільми про дітей-сиріт в Україні не лише розкривають їхні історії, а й стають могутнім мегафоном, який привертає увагу міжнародного співтовариства до невідкладної потреби у захисті та підтримці таких дітей.” - відзначила Директорка Благодійного Фонду Руслана Шостака Наталя Масло.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.