bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадська організація PRO WOMEN UA провела екскурсію історичними стежками Луцька
19.03.2024

17 березня року відбулася екскурсія історичними стежками Луцька, яку організували громадська організація PRO WOMEN UA та Андрій Павляшик, автор проєкту “Екскурсії з істориком”. Екскурсія зібрала близько 30 учасників, які протягом двох годин подорожували крізь століття, знайомлячись з найвідомішими пам’ятками міста.



Протягом екскурсії Луцьком учасники зупинялись та фотографувались на центральній вулиці міста — Лесі Українки, біля Луцького замку, собору та старого міста. Екскурсія збільшила знання учасників про історію та культуру Волині, розширила кругозір та допомогла гостям нашого міста ближче познайомитись з регіоном.

«Кожного разу дивуюсь, як багато ми не знаємо про справжню історію нашого регіону, навіть коли живеш в рідному місті все життя. Дякуємо всією родиною за можливість досліджувати наш Луцьк», — ділиться враженнями одна із учасниць.


Це не перша екскурсія, яку організовує PRO WOMEN UA. Протягом двох місяців громадська організація реалізовує проєкт «Інтеграція ВПО, в тому числі сімей, шляхом поглибленого занурення в культуру, історію та профорієнтацію Волинського регіону». Разом з істориками, екскурсоводами та майстринями народних ремесел досліджуємо справжні глибокі сенси Волині, які радянська влада намагалась замінити, аби створити образ “неграмотного регіону відьом та чаклунів”. Також організація допомагає місцевим та новим жителям Волині адаптуватись до теперішніх умов ринку праці, за допомогою профорієнтаційних тренінгів. 



Детальніше про проєкт PRO WOMEN UA та можливості долучитись до його подій посиланням:https://www.instagram.com/pro.women.ua/

 

Проєкт «Інтеграція ВПО, в тому числі сімей, шляхом поглибленого занурення в культуру, історію та профорієнтацію Волинського регіону» втілюється PRO WOMEN UA в межах програми «Допомога ВПО в Західному регіоні через місцеві партнерства», що реалізується БФ «КРИЛА НАДІЇ» за фінансової підтримки Міністерства внутрішніх справ Чехії та програми «Допомога на місці».

Контакти

  • https://www.instagram.com/pro.women.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.