bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Укладення рамкової угоди на постачання питної води
06.03.2024

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “АВАЛІСТ” (неприбуткова організація) оголошує тендер «Укладення рамкової угоди на постачання питної води»

Мета тендеру:

Вибір постачальника для поставки, а саме: 

«Укладення рамкової угоди на постачання питної води » 

(Додаток №5 – Технічне завдання).

Умови тендеру:

1. Валюта пропозиції – українська гривня;

2. Валюта оплати - українська гривня - Оплата в безготівковій формі.

3.  Постачальник/ки з котрим/ми буде укладено угоду, буде отримувати заявки на постачання питної води (бутельованої та розливної), обсяги та локації доставлення будуть узгоджуватися письмово, термін постачання після отримання заявки 72 години.

4.   Умови оплати – післяплата, відповідно до процесу реалізації проекту постачання: 100 % оплата, за фактом поставки товарів / підписання видаткових накладних.

5. Надані учасниками тендеру комерційні пропозиції мають бути дійсними без змін впродовж 60 календарних днів дати подання пропозицій.

6. Товари повинні відповідати вимогам, які описані у технічних завданнях на постачання по кожному лоту (Додаток №5 – технічне завдання)

7. Ціна на Товар визначається з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також включає в себе вартість товару та додаткових матеріалів, витрати на доставку, завантаження-розвантаження та інших необхідних витрат.

8. Учасник тендеру бере на себе зобов’язання та несе повну відповідальність щодо забезпечення дотримання вимог з охорони праці, а також здійснює належне забезпечення  своїх співробітників підрядників під час виконання договору, належними засобами індивідуального захисту та необхідних інструментів.

9. Учасники тендеру, на підтвердження відсутності у товариства кінцевих бенефіціарів громадян Росії, повинні надати структуру власності (для ТОВ).

10. Замовник залишає за собою право не розглядати пропозиції Учасників, які зареєстровані на тимчасово окупованих територіях.

 


Номер тендеру:
PF.011.BHA.24.002.RFQ.01 / PF.011.BHA.24.002.RFQ.02

Кінцевий термін: 

20.03.2024  14:00 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.