bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «ОРЖ «Голос Ромні» продовжує тендер на проведення кількісного дослідження потреб ромської громади
04.03.2024

Закупівля послуг проводиться в рамках проекту «Розвиток спроможності ромських ГО в Україні», що фінансується фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Результатом тендеру стане відбір юридичної особи або фізичної особи - підприємця, яка(-ий) буде контрактором та у якого буде закуплено послуги соціологічної компанії із проведення кількісного дослідження потреб ромської громади для 500 респондентів в 5 регіонах України – Запорізька, Дніпропетровська, Одеська, Харьківська та Закарпатська області.

Критерії відбору виконавця:

  1. досвід у проведенні щонайменше 2 подібних досліджень, орієнтованих на визначення ключових потреб членів громади (надати портфоліо);
  2. юридична особа зареєстрована до 2023 року;
  3. опис методології дослідження на 2 сторінки та детальний потижневий план/програму виконання роботи з прив’язкою до дат, заходів та результатів;
  4. відсутність публічних негативних відгуків щодо виконаних робіт та підписання декларації доброчесності;

Зацікавлені юридичні особи або фізичні особи - підприємці повинні подати:

1.         Комерційну пропозицію з вказанням назви послуг, ціни за конкретний напрям у дослідженні, повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та надіслані в електроному вигляді (y форматі PDF), на електронну адресу: [email protected]

2.         Бюджет на весь період дії контракту, у разі укладання. Вартість послуг зазначена у ціновій пропозиції або рахунку-фактурі повинна бути зафіксована на загальний об’єм послуг до 31.03.2024.

3.         Постачальник повинен мати можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (комерційна пропозиція/рахунок на оплату, реєстраційні документи, тощо).

4.         Якщо учасник тендеру є фізичною особо-підприємцем, просимо надати копії відповідних реєстраційних документів учасника (Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та Витягу з реєстрів платників єдиного податку), з відповідними КВЕДами для здійснення необхідних послуг.

5.         Надання рекомендаційних листів, учасниками тендерного відбору – за можливістю.

Кінцева дата подання документів – 10.03.2024.

Додаткові умови щодо закупівлі послуг буде узгоджено з переможцем тендерного відбору.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.