bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит пропозицій постачальників із закупівлі бронежилетів
24.02.2024

ЗАПИТ ПРОПОЗИЦІЙ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ

на конкурс №4 із закупівлі бронежилетів

ВГО «УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ЦЕНТРІВ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ» в межах договору про реалізацію проєкту з Міжнародною організацією з міграції щодо Проєктів «Задоволення нагальних гуманітарних потреб найбільш уразливих верств населення в Україні», «Покриття нагальних гуманітарних потреб постраждалого від конфлікту в Україні населення» та «МОМ - Україна Каховська дамба - 2023» оголошує конкурс із закупівлі бронежилетів.

Дата оголошення про конкурс: 23.02.2024р.

Термін подання конкурсних пропозицій: 04.03.2024р.

Предметом закупівлі є бронежилети.

Докладні умови закупівлі наведені у Заявці на закупівлю (Додаток 1).

 

Постачальник має поставити 10 бронежилетів. 

 

ДЕТАЛІЗАЦІЯ ЗАМОВЛЕННЯ

 Вимоги до бронежилета:

  1. Рівень захисту:
  • Бронежилети повинні бути сертифіковані згідно зі стандартом NIJ Standard-0101.06 Ballistic Resistance of Body Armor (липень 2008 року), на рівень захисту не нижче III-A.
  1. Конструкція:
  • Бронежилет повинен мати зовнішній носій з регульованими ременями, знімним коміром, захистом паху, ременем для евакуації та кишенями для вставки твердих плит.
  • Тверді плити мають бути конструктивно сумісними з бронежилетом і мати форму, що відповідає контуру тіла.
  1. Розміри та вага:
  • Бронежилети та тверді плити повинні бути доступні у середніх розмірах для чоловіків.
  • Максимальна вага бронежилета без твердих плит не повинна перевищувати 3,62 кг.
  • Максимальна вага кожної твердої плити не повинна перевищувати 2,5 кг.
  1. Матеріали та обробка:
  • Матеріали бронежилетів та твердих плит повинні бути стійкими до вологи, плісняви, вогнетривкими та гіпоалергенними.
  • Поверхня бронежилетів та твердих плит повинна бути оброблена для відштовхування води та бактерій.
  1. Взаємозамінність:
  • Компоненти бронежилетів та твердих плит повинні бути взаємозамінними та модульними, щоб заміна будь-якого компонента не впливала на вимоги до захисту та функціональності.
  1. Вплив температури:
  • Бронежилети та тверді плити повинні витримувати температурні коливання від +70 до -40 градусів Цельсія без втрати захисних властивостей.

 

 

  1. Чистка та догляд:
  • Всі компоненти бронежилетів та твердих плит повинні бути придатними для прання та зберігати колір після чищення.
  1. Колір:
  • Колір зовнішньої та внутрішньої поверхонь бронежилета, а також твердих плит повинен бути виконаний у темно-синіх або чорних кольорах.

Строк надання послуг: до 07 березня 2024 року.

 

Умови оплати: післяплата після поставки товару та наявного повного звітного пакету документів.

Вимоги до постачальника послуг – учасника конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг, та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію.
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус.
  3. Комерційна пропозиція, заповнена за зразком (Додаток 2).
  4. Копія ліцензії або дозвіл на певний вид діяльності
  5. Бронежилет обов’язково повинен відповідати ДСТУ (бути сертифікованим), що підтверджується наступними документами:
  • сертифікат відповідності запропонованого бронежилету вимогам ДСТУ (надається у складі тендерної пропозиції, виданий на раніше виготовлені партії – у якості зразка);
  • паспорт на запропонований бронежилет (надається в складі тендерної пропозиції на одну раніше виготовлену одиницю - у якості зразка);
  • протокол випробувань запропонованого бронежилету (надається в складі пропозиції на раніше виготовлені партії – у якості зразка);
  • технічні умови, розроблені для запропонованого бронежилету, які погоджені з відповідними органами, якщо таке погодження вимагається законодавством України, зі змінами та доповненнями (надається в складі пропозиції).
  1. Пропозиції повинні бути представлені відповідно до визначених тестових параметрів та вимог, щоб забезпечити відповідність бронежилетів зазначеним стандартам захисту.

 

  1. Лист-гарантія у довільній формі, який містить інформацію про те, що учасник:
  • не має податкової заборгованості;
  • не є стороною судового провадження;
  • не знаходиться в процесі банкрутства та ліквідації;
  • не залучений до участі в терористичній та/або кримінальній діяльності та не має відношення до осіб і/або організацій, пов’язаних з терористичною та/або кримінальною діяльністю;
  • має необхідний досвід, кваліфікацію та можливості для поставки товарів, робіт та/або послуг, які є предметом закупівлі, та підтверджуючі документи такі як список раніше виконаних проєктів, резюме персоналу/керівництва щодо їх досвіду, сертифікати персоналу про проходження тренінгів, рекомендаційні листи тощо.
  • має достатні показники фінансово-господарської діяльності, які свідчать про його платоспроможність та фінансову стійкість.

  

Конкурсні процедури

Запитання щодо конкурсу можна надсилати в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected].

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього конкурсного оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу [email protected] з темою листа «Конкурс №4_МОМ» до 04.03.2024 року 18:00.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором після фінансової та технічної оцінки запропонованих комерційних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному оголошенні, але не пізніше 05.03.2024.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

 

Додаткові застереження

Учасник цього конкурсу приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього оголошення.

Учасник, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (проведення конкурсу) за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

Контакти

  • Контактна особа: Лілія Кушнір
  • телефон (050) 6651777

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.