bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Послуги проведення дослідження, інтерв’ю та підготовки звіту
23.02.2024

Громадська спілка “Центр економічного відновлення” запрошує взяти участь у тендері на послуги проведення дослідження, інтерв’ю, та підготовки звіту за результатами досліджень та інтерв’ю для оцінки впливу війни на малий і середній бізнес. Ця закупівля відповідає досягненню цілей Угоди з UNDP про надання гранту UNDP-UKR_2023_ IEG/1. 

Закупівля послуг за цим технічним завданням здійснюється у межах проєкту Програми Розвитку ООН (UNDP) “Підтримка України” та проєкту “Розширене партнерство для сталого розвитку”, що фінансується Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку у співпраці з UNDP в Україні.

Конкретні очікувані результати включають у себе:

  1. В рамках завдання 1: Зробити оцінку прямого та непрямого впливу війни на ММСП в Україні

    1. Активність 1.1.: Проведення первинних досліджень (500 МСП) - формування бази контактів респондентів, програмування опитувальника, організація розсилки, організація та реалізація телефонного продзвону респондентів (за необхідності) 

    2. Активність 1.2.:  Підготовка звіту з первинних досліджень

    3. Активність 1.3.: Проведення кабінетного дослідження

  2. В рамках завдання 2: Зробити оцінку впливу малого і середнього бізнесу на подолання бідності і розбудову миру

    1. Активність 2.1.: Проведення кабінетного дослідження

    2. Активність 2.2.: Проведення первинних досліджень (500 МСП) - формування бази контактів респондентів, програмування опитувальника, організація розсилки, організація та реалізація телефонного продзвону респондентів (за необхідності) 

    3. Активність 2.4.: Стаття 2.4.1. Підготовка звіту - аналіз даних

  3. В рамках завдання 3: Зробити оцінку доступу ММСП до фінансування під час війни

    1. Активність 3.1.: Проведення кабінетного дослідження

    2. Активність 3.2.: Проведення первинних досліджень (500 МСП) формування бази контактів респондентів, програмування опитувальника, організація розсилки, організація та реалізація телефонного продзвону респондентів (за необхідності) 

    3. Активність 3.3.: Проведення 20 глибинних інтерв’ю (по 5 в 4 регіональних кластерах)

    4. Активність 3.4.: Стаття 3.4.1. Підготовка звіту - аналіз даних

  4. В рамках завдання 4: Зробити оцінку стану та тенденцій ринку праці в контексті поліпшення задоволення потреб ММСБ у кваліфікованих кадрах

    1. Активність 4.1.: Проведення кабінетного дослідження

    2. Активність 4.2.: Проведення первинних досліджень (500 МСП) формування бази контактів респондентів, програмування опитувальника, організація розсилки, організація та реалізація телефонного продзвону респондентів (за необхідності) 

    3. Активність 4.3.:  Проведення 20 глибинних інтерв’ю (по 5 в 4 регіональних кластерах)

    4. Активність 4.4.: Стаття 4.4.1. Підготовка звіту - аналіз даних

ДОСВІД І КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ

  • Для ФОП: надати копію витягу з ЄДР та резюме.

  • Для компаній: Офіційно зареєстрована компанія (для українських компаній: компанія має бути зареєстрована на території, підконтрольній уряду України), надати копію витягу з ЄДР.

  • 3 роки досвіду, вища освіта за економічним, маркетологічним напрямком

  • Надайте щонайменше 3 (три) приклади розроблених опитувальників, матеріалів, звітів тощо. 

  • Необхідний рівень володіння мовами - Українська мова - вільно.

ВИМОГИ ДО ПОДАННЯ ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Цінова пропозиція подається до Громадської спілки “Центр економічного відновлення” не пізніше 26.02.2024, 20:00.

Документи повинні бути складені українською мовою, та у електронному вигляді (у форматі PDF одним файлом, приклади можна надсилати як додатки) надіслані учасником на електронні адреси [email protected] та [email protected] з темою листа «Цінова пропозиція на послуги проведення дослідження, інтерв’ю та підготовки звіту за результатами досліджень та інтерв’ю» від ___________(ПІБ)».

  1. Цінова пропозиція у формі, яка пропонується в ТЗ (ціна повинна бути вказана в гривнях)

  2. Приклади попередньо виконаних робіт. 

  3. Резюме і диплом (для ФОП). 

  4. Копія витягу з ЄДР.

  5. Інформація про апліканта (для організацій).

ТЕНДЕРНІ ПРОЦЕДУРИ

До участі у конкурсному відборі допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення. Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Тендерні документи мають бути написані українською мовою. 

Організатор тендеру визначить переможця після фінансової та технічної оцінки пропозицій, що відповідають умовам тендеру, але не пізніше 28.02.2024 року.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації. З переможцем конкурсу буде підписано договір на надання інформаційно-консультаційних послуг, що передбачатиме поетапне виконання робіт та поетапну оплату за виконані роботи відповідно.

Результати тендеру будуть сповіщені учасникам не пізніше як за п’ять робочих днів від дати прийняття рішення про переможців, шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою.

Тендер вважається проведеним, якщо отримано принаймні три релевантні пропозиції. У разі недостатньої кількості пропозицій організатор має право продовжити тендерне оголошення або переглянути вимоги до учасників.

Члени тендерного комітету можуть запитувати додаткові документи чи роз’яснення в учасників тендеру за необхідності, що може призвести до перенесення визначення переможця для отримання додаткової інформації.

Додаткові застереження:

Учасник цього тендеру приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цього тендеру, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим тендерним оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.