bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр АХАЛАР починає новий проект
22.02.2024

В рамках проекту “Підвищення стресостійкості - необхідна умова ефективності помічників” Центр АХАЛАР проводить навчання та надає психологічну підтримку. 

Більшу частину аудиторії складатимуть “хелпери” – працівники соціальних установ, третього сектору, правозахисники та волонтери, які працюють з: військовослужбовцями, внутрішньо переміщеними особами, родинами загиблих, беруть участь у відновленні зруйнованої інфраструктури міст та ін.

Програма розроблена, враховуючи контекст нинішніх умов та особливості турботи про психічне здоров’я людей у напруженій роботі та кризовій ситуації. 

Фокус уваги зосереджено на декількох активностях.

 

Планується провести: 

Ретрит “Тіло. Ресурс. Баланс” (Чернігівська область березень 2024)

Індивідуальна психологічна та коучингова підтримка (лютий — квітень 2024). 

 

Більш детальна інформація про кожну подію та можливість прийняти участь буде опублікована пізніше. Слідкуйте за новинами у соціальних мережах та на сайті http://ahalar.org/.

 

Проект “Стійкість” реалізується Фондом домів прав людини у консорціумі громадських організацій на чолі з ERIM, у партнерстві з Фондом “Східна Європа”, Домом прав людини у Тбілісі, Білоруським домом прав людини імені Бориса Звозскова та Чорноморським фондом регіонального співробітництва за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

  • Центр АХАЛАР 0462934444 0994554525 [email protected] https://www.facebook.com/CenterAhalar Файли

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.