bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із закупівлі індивідуальних комплектів для сну та термобілизни
15.02.2024

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Схід-СОС» оголошує тендер із закупівлі текстильної продукції (індивідуальних комплектів для сну) та термобілизни за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe.   

         Товари будуть доставлені постачальником безпосередньо до домогосподарств, громад, тощо у Миколаївську, Запорізьку, Донецьку та Харківську області.

Закупівля товару здійснюватиметься в рамках проекту “Winterization assistance to victims of Russian aggression in the north-east and south of Ukraine K-UKR-2023-4036” за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe. 

Тендерну документацію можна подивитись на нашому сайті за посиланням: https://vostok-sos.org/tender-zakupivlya-tekstylnoyi-produkcziyi-indyvidualnyh-komplektiv-dlya-snu-ta-termobilyzny-za-pidtrymky-diakonie-katastrophenhilfe/

Кінцевий термін подачі – 25 лютого 2024 року (18:00). 

Пропозиції слід надати в одному екземплярі до 18:00 25 лютого 2024 року Новою поштою в запечатаному конверті з маркуванням «Тендер із закупівлі текстильної продукції та термобілизни». Учаснику слід врахувати терміни доставки.

 У розділі «Відправник» слід вказати найменування учасника тендера, адресу та контактні телефони. У графі «Одержувач» вказати адресу: БО «БФ «СХІД-СОС», м. Ужгород,  Нова Пошта № 2 тел. 098 916 02 42. Безготівкова оплата за рахунок організації БО “БФ “Схід-СОС” ЄДРПОУ:39764400, якщо у цьому є потреба.

Відповіді на питання про подачу тендерної пропозиції можна отримати, написавши на електронну адресу: [email protected] або зателефонувавши за номером 098 916 02 42 (Костянтин).

Контакти

  • Костянтин 0989160242

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.