bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мережа «АНТС» започатковує Проєкт Економічного Розвитку для Волині
31.01.2024

Громадська організація “Мережа АНТС” за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»розпочала важливий проєкт, спрямований на підтримку економічного розвитку десяти громад Волинської області. Експерти організації відвідали Рожищенську, Любешівську, Володимирську, Боратинську, Горохівську, Ківерцівська, Вишнівська, Локачинська, Шацька та Зимнівська, щоб розпочати співпрацю із місцевими лідерами.

Проєкт передбачає розробку індивідуальних економічних стратегій для кожної громади, враховуючи їхні особливості та виклики, такі як воєнний стан, економічні труднощі та постійні зміни в нормативно-правовій базі.

Саме люди, їхня клопітка праця і відданість, формують економічний фундамент через солідарність та взаємодію. Долаючи виклики, маємо щодня створювати можливості для інвесторів і зростання громад. Подальша євроінтеграція і вступ в ЄС вимагають командної роботи всіх ключових стейхолдерів. Проєкт Мережі “АНТС”, за підтримки USAID ГОВЕРЛА, закладає фундамент для економічного розвитку україньсикх громад та перетворить  нашу мрію у  реальність”, — наголосила Ганна Гопко, голова правління Мережі “АНТС”.

Ми вважаємо, що для сталого розвитку регіонів необхідно враховувати думку ініціативних груп, громадянського суспільства, бізнесу та місцевої влади. Тільки взаємодія всіх сторін дозволить нам створити ефективні стратегії, що враховують потреби кожної громади”, - підкреслив Олег Радійчук, проєктний менеджер Мережі захисту національних інтересів “АНТС” .

Представники Мережі “АНТС” під час роботи у громадах проведуть серію тренінгів, спрямованих на вирішення проблем розвитку громад в умовах сучасних викликів. Працюватимуть спільно з органами місцевого самоврядування, представниками бізнесу та громадськістю у робочих групах.

Організація заглибиться у проблеми кожної громади та розробить життєздатні рішеня. Мережа “АНТС” висловлює подяку всім партнерам, які долучилися до цього важливого проєкту.

Працюємо, щоб наблизити перемогу швидше!

Ця публікація була створена Мережею захисту національних інтересів “АНТС” в рамках проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.