bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсне оголошення про проведення відкритого конкурсу із відбору моніторів конфліктів ГІСМАОВК
24.01.2024

Громадська організація «Центр права та посередництва» в рамках ініціативи «Геоінформаційна системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів у взаємодії з Робочими групами із громадської безпеки та соціальної згуртованості (відновлення)», що реалізується за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої у рамках проекту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», оголошує відкритий конкурс на відбір моніторів конфліктів з числа представників РГГБСЗ\РГГБВ та громадських активістів із Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей, які долучаться до команди аналітичної складової ГІСМАОВК.

 

Термін подання конкурсних документів: до 05 лютого 2024 р. до 10:00

 

Предметом конкурсу є: послуги моніторів конфліктів з числа представників РГГБСЗ\РГГБВ та громадських активістів із Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей, за результатами онлайн тренінгів “Моніторинг конфліктів” та “Первинний зріз конфліктності громад”, які долучаються до команди аналітичної складової ГІСМАОВК та будуть  моніторити місцеві ЗМІ, соціальні мережі цільових спільнот з попереднім аналізом потенційних конфліктів, аналізувати повідомлення про конфлікти, надіслані користувачами через сайт ГІСМАОВК, проводити аналіз конфлікту у громадах 

 

Послуги з моніторінгу конфліктів в громадах будуть передбачати  підтримку роботи ГІСМАОВК в частині моніторингу конфліктів та первинний зріз конфліктності громад, підготовку звітів по виявленим ситуаціям та консультування щодо методів аналізу з Координатором напрямку (аналітична складова). 

 При цьому монітор здійснює:

  • постійний моніторинг конфліктів/предконфліктних ситуацій та проблем, які попадають через кнопку «Повідомити» на платформу ГІСМАОВК;

  • моніторинг місцевих ЗМІ та соціальних мереж цільових спільнот з попереднім аналізом потенційних конфліктів;

  • підготовка регулярних звітів (визначення параметрів конфліктів, можливої ескалації, учасників конфлікту, проектів сценаріїв розвитку конфлікту, оцінки потенційних конфліктів на основі типів, місцезнаходжень, тривалості та потенціалу ескалації); 

  • щонайменше 10 ситуацій в місяць з області, (загалом за 5 місяців = 50 ситуацій); 

  • за результатами роботи складання щомісячної звітної інформація в форматі технічного звіту (5 звітів).

 

Строк надання послуг: строком до 05 липня 2024 року, або до повного виконання зобов’язань сторонами від дати підписання Договору надання послуг. 

 

Вимоги до постачальника послуг – учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються представники РГГБСЗ\РГГБВ та громадських активістів із Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей, за результатами онлайн тренінгів “Моніторинг конфліктів” та “Первинний зріз конфліктності громад” та мають бажання у подальшому займатися моніторингом конфліктних ситуацій. 

 

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  1. Копія документів, що підтверджують державну реєстрацію, податковий статус та банківські реквізити. (в форматі pdf).

  2. Лист зацікавлення (форма довільна).

  3. Підтвердження проходження навчання (наявність сертифікату «Методи збору, аналізу та описання конфліктів для локальних моніторів Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (ГІСМАОВК)» 2016-2022, або «Моніторинг конфліктів» та «Первинний зріз конфліктності громад» 2023.

  4. Профайл (резюме) детального попереднього досвіду роботи. 

 

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;

  2. Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;

  3. Якість опису послуг та відповідність очікуванням організатора;

  4. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам за результатами співбесіди та виконання практичного завдання.

 

Конкурсні процедури

Запитання щодо конкурсу надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 05 лютого 2024 року. В темі листа повинно бути вказано: “Конкурс моніторів ГІСМАОВК _прізвище та імя”

 

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

 

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності), та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ГО “Центр права та посередництва” [email protected]  з темою листа«Конкурс: “з відбору моніторів конфліктів з числа представників РГГБСЗ\РГГБВ та громадських активістів із Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей, які долучаться до команди аналітичної складової ГІСМАОВК” Угода  RPP/2023/09/033/CR – Назва учасника» до 05 лютого 2024 до 10:00

 

Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 10:00 05 лютого 2024 року, розгляду не підлягатимуть.

 

За результатами конкурсу будуть відібрані локальнімонітори з метою надання послуг моніторингуконфліктів в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях, які долучаються до команди аналітичної складовоїдля ГІСМАОВК з подальшим мепінгуванням кейсів на платформі dialog-ua.org

Визначення переможців конкурсу, відбудеться шляхом розгляду наданих документів  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації. Після проведення технічної перевірки наявності необхідного пакету документів, учасникам буде запропоновано виконати практичне завдання та пройти співбесіду з експертами проєкту.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

 

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу), надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим конкурсним оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор  може відхилити його кандидатуру .

 

Заступник голови правління 

ГО «Центр права та посередництва» Кураш В.В., 097 918 95 75

 

Виконавець:

+380501701931, Ірина Міхальова, координатор проєкту

Контакти

  • ГО “Центр права та посередництва” (Center for Law & Mediation) [email protected]
  • ГІСМАОВК (Геоінформаційна системи моніторингу
  •  аналізу
  • оцінки та вирішення конфліктів) [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.