bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Житомирській РВА відбувся майстер-клас з виготовлення оберегів для захисників України
22.01.2024

Сьогодні вся Україна відзначає День Соборності – не просто історичну подію проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році на Софійському майдані в Києві, а факт єднання українського народу 105 років тому і в наш час.

Ми переживаємо складні часи війни. І сьогодні згуртованість як ніколи важлива для кожного з нас. А підтримка тих, хто зі зброєю в руках взагалі на першому місці. І не тільки матеріальна, але й моральна.

Так в Житомирській районній військовій адміністрації під час своєї обідньої перерви зібрались разом працівники структурних підрозділів, аби під керівництвом досвідченої майстрині, завідувачки бібліотеки-філії с. Кодня Житомирського району Тетяни Лавренчук виготовити Ангелики-обереги для воїнів-захисників України.

У свою роботу вклали всю душу, позитив та молитви за кожного Героя, що боронить наше майбутнє.

Загалом було виготовлено до сотні оберегів. Завтра волонтери Житомира будуть передавати на фронт, а саме на Бахмутський та Лиманський напрямки, допомогу зібрану жителями району.

З нею разом до воїнів поїдуть обереги дітей та дорослих Житомирщини, полетить наша надія, віра, любов, наші сподівання на Перемогу.

«Щиро дякуємо за проведений майстер-клас керівниці дитячого гуртка «Умілі ручки» с. Кодня Тетяні Лавренчук. Знаємо, що вона надихає на творчість та підтримку ЗСУ своїх вихованців, дітей району, які роблять обереги, окопні свічки тощо для наших бійців. Впевнений, що обереги виготовленні маленькими українцями та працівниками Житомирської РВА будуть для наших воїнів сердечною підтримкою у непростих ситуаціях війни», – зауважив по завершенню майстер-класу начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк.

Контакти

  • https://zhytomyrska-rda.gov.ua/news/1705928707/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.