bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із закупівлі послуги Розробка інтерактивної 3D-моделі міста на спеціальному веб-ресурсі
05.01.2024

БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ТЕРЕХОВА» (Код ЄДРПОУ 44097785) в межах грантового проєкту «Підтримка постраждалого внаслідок війни міста Харкова на шляху до його сталої модернізації та відновлення. Сприяння у підготовці концепції Генерального плану міста з використанням провідного міжнародного досвіду», що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання», оголошує відкритий тендер на закупівлю послуги з Розробки інтерактивної 3D-моделі міста на спеціальному веб-ресурсі.

Дата оголошення про тендер: 21.12.2023

Термін подання тендерних пропозицій:продовжено до 10.01.2024 (включно) 

Предметом закупівлі є послуга розробки інтерактивної 3D-моделі міста на спеціальному веб-ресурсі.

 

Посилання на документи: https://drive.google.com/drive/folders/1vnu6foKpgATQdZgw82RPFPXwmeSRXsNE?usp=drive_link

 

Опис послуги, що оголошуються:

Розробка інтерактивної 3D-моделі міста на спеціальному веб-ресурсі, яка проводиться у рамках роботи над розробкою концепції з метою внесення змін у Генеральний план міста Харкова, а саме створення інтерактивної 3D мапи міста для презентації громадськості, а також міжнародним партнерам проєктів для відбудови та відновлення міста Харкова з можливістю онлайн відвідування таких об’єктів та локацій. Дана мапа буде включати нові пілотні проєкти (5 основних таких проєктів та стратегій розвитку міста у таких сферах як культура та історичні цінності, транспортна інфраструктура, житловий фонд, екологія та зелені зони, промисловість) над якими сьогодні працюють міжнародні на національні експерти в рамках робочої групи UN4Kharkiv. Також даний інструмент надасть можливість зрозуміти локації майбутніх проєктів. 

 

Строк надання послуги: до 85 календарних днів від дати підписання Договору про надання послуг, але не пізніше 15.04.2024. Кінцевий термін може бути подовжено/обговорено окремо з виконавцем за відповідним погодженням.

 

Умови оплати: Післяплата. Оплата буде здійснена протягом 14 банківських днів з моменту підписання Замовником Акту-прийняття наданих послуг передачі та після погодження зазначених документів ПРООН в межах грантового проєкту, за яким здійснюється ця закупівля.

 

Кваліфікаційні вимоги/ вимоги до постачальника послуги – учасника тендеру:

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, які:

  1. Належним чином зареєстровані за законодавством України та мають відповідні КВЕД для надання послуг.

  2. Мають  досвід роботи у відповідній сфері. Досвід роботи на ринку надання IT-послуг або досвід роботи з 3D моделювання об’єктів. 

*Допускається подання групою компаній. У такому випадку заявку подає лише одна компанія (відповідно проводиться оцінка).

  1. Досвід реалізації схожих проєктів. Допускається надання прикладу від іншого або центрального офісу компанії/представництва.

*Під схожими проєктами мається на увазі (мають містити щонайменше/щонайбільше):
3D моделювання міст або його окремих частин, об’єктів архітектури, розробку веб-сайтів, візуального маркетингу та дотичне до цього. Надається перелік проєктів з посиланням на роботу (наприклад, сайт) для візуального уявлення виконаної роботи. 

  1. Можуть виконати роботи у відповідний термін.

  2. Можуть надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом уповноваженої особи (договір, рахунок-фактура, видаткова накладна/акт виконаних робіт).

 Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію (Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань) з відповідними КВЕД;

  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус (Витяг з реєстру платників податків); 

  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);

  4. Інформацію, щодо пункту 1 Технічного завдання (надається окремим документом).

  5. Портфоліо компанії/ФОПа (не більше 3 сторінок), яке презентує учасника і включає в себе наступне:

  • загальну інформацію про учасника;

  • посилання на приклади аналогічних робіт (не менше трьох), розміщених на веб-платформах або інших мережевих ресурсах, які можна ідентифікувати, як роботи відповідного учасника  тендеру або підтвердити авторство відповідним договором.

 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій (бальна методологія оцінки):

  1. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення (заявка допускається до розгляду);

  2. Релевантний досвід (оцінюється за портфоліо) (надано 3 і більше зразків - 30 балів);

  3. Досвід роботи на ринку IT (за реєстраційними документами) (від 2 років і вище - 20 балів);

  4. Прийнятна ціна (50 балів).

 

*Переможцем тендеру буде обрану пропозицію, яка матиме максимальну кількість балів за  результатами оцінювання Тендерним комітетом.   

 

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за електронною адресою [email protected] до 08.01.2024  року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді
(у форматі PDF) надіслані учасником ВИКЛЮЧНО на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Відкритий тендер_№ M4EG-RRP-LVGA-2023-07 БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ТЕРЕХОВА» до 10.01.2024року та повідомлено про факт надсилання тендерної документації просимо зателефонувати за номером +380 50 307 4276.

Тендерну документацію до БО надсилати НЕ ПОТРІБНО. 

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні та технічному завдані, але не пізніше 14.01.2024 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

 

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).


Контактна особа: директор БО «Благодійний фонд Терехова», Олександр Дем’яненко, телефон +380 50 307 4276

Контакти

  • директор БО «Благодійний фонд Терехова»
  • Олександр Дем’яненко
  • телефон +380 50 307 4276

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.