bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Дніпрі навчають психологинь, які надаватимуть допомогу жінкам - ВПО
04.01.2024

Гендерний клуб Дніпро розпочав серію тренінгів для психологинь,
які надаватимуть допомогу для жінок - ВПО, що втратили рідних


Навчання проводить ГКД у партнерстві  з Дніпровським гуманітарним університетом за підтримки Mercy Corps. Участь у першій частині тренінгу з підготовки беруть 15 психологинь з Дніпра та  області. Навчання проводять досвідчені експертки Олена Скрягіна, Анна Златовецька та Оксана Ільєнко.

В рамках тренінгу  учасниці отримають корисні знання та навички, які допоможуть в подальшому надавати допомогу жінкам, що втратили рідних та переживають горе.  Після навчання психологині    проведуть низку індивідуальних сесій  з жінкам - ВПО. Загалом планується охопити такими персональними зустрічами близько 150 осіб.

Як відомо, саме Дніпро за останні місяці прийняв найбільшу в країні кількість переселенців, які розпочинають життя на новому місці та потребують підтримки у складних  життєвих ситуаціях. В тому числі - після втрати рідних людей.

- Наша мета - навчити зацікавлених психологинь з Дніпра новій методиці надання допомоги, яка є  вкрай важливою та затребуваною для жінок з числа ВПО, що втратили своїх близьких, - розповідає Ганна Мягких, голова Гендерного клубу Дніпру, який реалізує проект за підтримки  Mercy Corps

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.