bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БУР шукає команди, що готові втілити у себе волонтерський будівничий табір
03.01.2024

ГО “Будуємо Україну Разом” шукає команди для співпраці, які готові втілити у себе волонтерський будівничий табір (БУР-табір). Може складатись із кількох заїздів, один заїзд триває 7-10 днів. Це формат у який об’єднує молодь з усієї України навколо спільної цілі – створення чи облаштування простору або ж відбудова.

І такий проєкт ти можеш організувати разом із нами у своїй громаді!

Це чудова можливість для команди змінити, відновити чи покращити певну локацію у своїй громаді. Наприклад, це може бути відновлення кімнат лікарні, яка була пошкоджена обстрілами, чи облаштування гідного укриття у школі, чи відбудова селищної раду, чи створення нового громадського інклюзивного простору або навіть підсилення молодіжного центру.


Хто може податись?

✅ Ініціативна команда (не обов’язково мати свою ГО), яка готова разом із нами пройти весь шлях втілення проєкту.


Які наші пріоритети при відборі?

✅ Молодь. Ми, БУР, взяли на себе відповідальність створювати можливості для неї, тож у громаді має бути близько 20% молодих людей.
✅ Деокуповані території (на кінець зими та весну цільово шукаємо їх) із відповідним рівнем безпеки. Відстань від лінії фронту до громади повинна бути понад 60 км. Поблизу об’єкта та місця проживання волонтерів обов’язково має бути укриття.
✅ Соціальна інфраструктура. Пріоритетність у відбудові чи облаштуванні мають саме ті будівлі, які важливі для життя всієї громади: навчальні заклади, молодіжні центри, лікарні, ФАПи, пожежні станції тощо.
✅ Громадські простори. Також шукаємо команди, які прагнуть оновити свою громаду та додати нові простори, які стануть місцями для зустрічей молоді, різних заходів та благодійних подій.

Дедлайн подачі: 8 січня. 

Реєстраційна форма: https://cutt.ly/5wDrkC8g

В БУР діє постійне прийняття заявок для подання на БУР-табір, і всі заявки розглядаються у форматі почерговості та проходять відбір. Вказаний дедлайн — реченець набору першої хвилі. 


Пам’ятай чим раніше твоя заявка з’явиться у нас, тим більше шансів, що нам вдасться залучити на неї фінансування раніше. Якщо заявка із тих чи інших причин не підходить, то ми повідомимо про відмову
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.