bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Топ 100 найкращих українських пісень 2023 року — Радіо Промінь рекомендує!
28.12.2023

Топ 100 найкращих українських пісень 2023 року — 

Радіо Промінь рекомендує!

Вмикайте Радіо Промінь29 грудня з 8:00 до 17:00 та слухайте музичний підсумок року. Гарантуємо — ви почуєте найкрутіші українські пісні, які презентували музиканти впродовж усього 2023 року. 

Вони змушували нас плакати. Викликали посмішку. Підіймали і псували настрій. Віддзеркалювали наші почуття і наповнювали рік новими сенсами.  Чіпляли й не відпускали. Найкращі пісні 2023 року слухайте на Радіо Промінь: TVORCHI, YAKTAK і KOLA, Артем Пивоваров, DOROFEEVA, alyona alyona, «Антитіла», MONATIK, The Hardkiss, Христина Соловій, Jerry Heil, MamaRika, «Без обмежень» та багато інших.

Читайте також: Радіоточка: унікальна українська музика доступна повсюди

Для Променя вже стало традицією підбивати музичні підсумки року, презентуючи 100 найкращих пісень року, що минає. Як і підсумки попередніх років, нинішній створено за вже апробованим принципом: усі 100 треків обрані за статистикою кількості стрімів. Водночас визначено по три кращих треки кожного місяця (разом з груднем 2022-го, але без грудня нинішнього, результати по якому увійдуть у підсумок наступного року — це загальноприйнята практика багатьох світових премій).

Протягом 2023 року Радіо Промінь презентувало понад 1000 нових треків від українських виконавців. Всі ці пісні водночас поповнювали плейлист «Промінь рекомендує» на платформі Spotify

Завідувач редакції циклічних та спеціальних проєктів Радіо Промінь, музичний продюсер  Віталій Клімов так розповідає про цю підбірку пісень:

«Повномасштабна визвольна війна, яку вже другий рік веде український народ за свою волю та незалежність, не зупинила національне мистецтво – вітчизняні митці продовжують творити. З очевидних причин багато їхніх доробків несуть на собі відбиток епохи та подій, серед яких живе суспільство. Музична індустрія за рік, що минув, продемонструвала не тільки сплеск виробництва пісень високої якості, а й розширення жанрової палітри в масовій музиці, появу нових трендів та нових імен. Власне, однією з цілей рубрики ”Промінь рекомендує”, яка звучить щоденно в ефірі, і є фіксація цього неспинного творчого процесу». 

Читайте також: Рік подкастів Суспільного: 350 тисяч прослуховувань та проєкти в усіх регіонах

Поринувши у калейдоскоп найкращих пісень року, слухачі не тільки почують по-справжньому актуальні популярні треки, а ще й зможуть отримати повне уявлення про весь спектр розвитку сучасної української пісні.

Радіо Промінь — перша музична радіостанція України, що працює в ефірі з 1965 року. За форматом — музично-інформаційний канал. Має загальнонаціональне покриття, мовить 24 години на добу. З усіма частотами в регіонах та лінками на соцмережі Суспільного можна ознайомитися за посиланням. Радіоканали Суспільного також можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio.

Контакти

  • Суспільне мовлення «Радіо Промінь» pr-менеджер Ірина Моторна [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.