bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реалізація проєкту EU4CSOs Emergency Actions
27.12.2023

30.11. 2023 р.

З радістю оголошуємо про успішне завершення проєкту EU4CSOs Emergency Actions що фінансуется Європейським Союзом, та реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне». в рамках суб-гранту “Долоньки Миру” надало деокупованим територіторіям селищ Новий Бурлук та Приморське. 

Допомога була надана 252 сім’ям у вигляді розподілу 486 продуктових наборів. Багато людей опинилися у дуже скрутному становищі. Наша команда допомогла великій кількості людей, але є сім’ї, які запам’яталися найбільше. Ми зустріли родину, яка була змушена покинути своє господарство та евакуюватися під жахливими обстрілами до іншого міста. Ця родина втратила чоловіка, який тоді захищав місто. Зараз молода мама з 3-річною дитиною повернулася на деокуповану територію та проживає у селі Приморське. Наш приїзд був надзвичайно важливий, ми мали можливість спілкуватися з родиною, підтримати її емоційний стан, виявити загальні потреби та налагодити контакти для подальшої підтримки та розвитку. Також від родини ми дізналися, що у селищі зовсім немає дитячого простору, і молода мати самостійно виховує та навчає дитину.

 

Друга сім’я не мала змоги евакуюватися і залишилася під окупацією, зазнаючи велику емоційну біль через жахливі умови окупації, безробіття та знущання. Це те, через що проходила родина щодня. Сім’я складалася з молодого подружжя з дитиною, яке чекало на поповнення у родині, та свекрові. Ця сім’я пережила окупацію і залишилася без гідного існування у своєму селі. Наша команда дуже прониклася цими історіями та надихнулася тим, що саме для таких людей продовжує працювати наша команда завдяки фінансуванню Європейського Союзу та реалізації проекту EU4CSOs Emergency Actions. Ми змогли надати допомогу у вигляді продуктового набору, тим самим забезпечивши продуктами на певний час. Також ми провели аналіз проблем цих родин та розробили план для їх вирішення.

Інформування населення про мінну небезпеку відбулося у кожному селі. Ми розмістили інформативні плакати для візуального привертання уваги та проінформували кожну людину під час реєстрації на отримання продуктового набору. Приблизно 40 людей виявили інтерес до цієї теми, але лише 15 осіб вислухали інформацію. Зміст повідомлення містив перелік дій при виявленні та правила поводження з міною чи вибуховим предметом на відкритій місцевості або у будівлі. Вважаємо, що інформування щодо цієї проблеми важлива складова нашої діяльності.

#StandWithUkraine #ПрямуємоРазом #EU4CSOsEmergencyActions

Публікація підготовлена в рамках суб-гранту проєкту
EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки
Європейського Союзу, що реалізується БО «Мережа
100 відсотків життя Рівне».
Її зміст є виключною відповідальністю суб-грантера
проєкту EU4CSOs Emergency Actions БО “БФ”Долоньки Миру” і не обов’язково відображає позицію
Європейського Союзу.

Контакти

  • Україна
  •  61033
  • Харківська обл.
  • м. Харків
  • вул. Ісаївська
  • буд. 47А Код ЄДРПОУ: 44971208 е-mail: [email protected] тел. +38 (095) 036-34-74 Директор Дмитро ГОРЯЧКОВСЬКИЙ М. П.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.