bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із закупівлі послуг архітектурних та інженерних
25.12.2023

Запит на цінову пропозицію на проведення тендерної закупівлі №3

ВГО «УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ЦЕНТРІВ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ» в межах грантового проєкту «Програма сталої трансформації міста Миколаєва для переходу до блакитної економіки», грантова угода № M4EG- PD-LVGA-2023-01, що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання», оголошує тендер із закупівлі послуг архітектурних та інженерних, пов’язаних з ними послуг з технічного консультування (послуг архітектурного моделювання та візуалізації).

 

Предмет закупівлі:

Послуги з архітектурного моделювання та візуалізації складаються з трьох компонентів і є складовими частинами трьох напрямків загальної «Програми сталої трансформації міста Миколаєва для переходу до блакитної економіки», що реалізується ВГО «УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ЦЕНТРІВ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ» за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання».   

Результатом мають стати концепції створення/ревіталізації трьох об’єктів, подальша фізична реалізація яких стане локомотивом повоєнного відновлення міста та надасть вектор спрямування переходу економіки міста до блакитно-зеленої трансформації.

Детальний опис технічних вимог до предмету закупівлі знаходиться у окремому файлі, що додається.

Термін надання послуг: 30 квітня 2024 року.

Умови оплати: тільки післяплата після підписання акту виконаних робіт обома сторонами та наявного повного звітного пакету документів.

Документи, що додаються до пропозиції:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію з відповідними КВЕД;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  4. Портфоліо компанії (2-3 сторінки), що включає наступне:
  • інформацію про учасника
  • приклади аналогічних робіт (не менше трьох)
  • посилання на веб-платформи та ін. мережеві ресурси, що відображають візуальні елементи результатів робіт

5. Лист-гарантія у довільній формі, який містить інформацію про те, що учасник не підпадає під дію Закону України «Про санкції», Указу Президента від 15.05.2017р. №63/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», Указу Президента України від 15 травня 2017р. №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

 

Учасники, що подали неповний пакет документів, до участі в тендері не допускаються.

ВГО «Українська Асоціація Центрів Підтримки Бізнесу» залишає за собою право вимагати додаткові документи у переможця тендеру.

 

Кінцевий термін подачі пропозицій: 16.01.2024

 

Істотні критерії (умови) відбору комерційних пропозицій:

  1. Відповідність запропонованих послуг (портфоліо компанії) висунутим вимогам у технічному завданні;
  2. Наявність аналогічного (релевантного) досвіду роботи;
  3. Ціна.

 

Запитання щодо тендері можна надсилати в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected]

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected] та в копію [email protected] з темою листа «Відкритий тендер_ M4EG- PD-LVGA-2023-01_назва учасника» до 16.01.2024  року. 

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором після фінансової та технічної оцінки запропонованих комерційних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному оголошенні, але не пізніше 30.01.2024.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

*Додаткові застереження

Учасник цього тендеру приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього оголошення.

Учасник, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (проведення тендеру) за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

 

Контактна особа: Олександр Попов, телефон (097) 9412751

Контакти

  • Олександр Попов
  • (097) 9412751

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.