bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підготовка звіту та рекомендацій для розробки Концепції ревіталізації суднобудівного заводу
22.12.2023

Запит на цінову пропозицію на проведення конкурсної закупівлі №7

 

ВГО «УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ЦЕНТРІВ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ» в межах грантового проєкту «Програма сталої трансформації міста Миколаєва для переходу до блакитної економіки», грантова угода № M4EG- PD-LVGA-2023-01, що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН, оголошує конкурс із закупівлі послуг з підготовки звіту та рекомендацій для розробки Концепції ревіталізації Миколаївського суднобудівного заводу з фокусом на зелені громадські простори

 

Дата оголошення про конкурс: 22.12.2023р.

Термін подання конкурсних пропозицій: 15.01.2024р. 

Предметом закупівлі є послуга з підготовки звіту та рекомендацій для розробки Концепції ревіталізації Миколаївського суднобудівного заводу з фокусом на зелені громадські простори.

 

Докладні вимоги до предмету закупівлі наведені у Технічному завданні до конкурсної закупівлі №7

 

Строк надання послуг: до 01 березня 2024 року

 

Умови оплати: тільки післяплата після підписання акту виконаних робіт обома сторонами та наявного повного звітного пакету документів.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг, та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

Робота може бути виконана безпосередньо одним виконавцем, що задовольняє всім висунутим умовам, так і компанією, яка має досвід надання аналогічних послуг на ринку.

 

 

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Конкурсна пропозиція, заповнена за зразком;
  4. Заповнена форма «Додаток_1_Перелік_контактів_партнерів» та надати перелік партнерів, що можуть надати вам рекомендації (не менше трьох контактів);
  5. Документи чи/та матеріали, які є підтвердженням необхідного досвіду та кваліфікації, а саме: резюме, сертифікати/дипломи, портфоліо (аналогічний звіт, дослідження, договори на надання аналогічних послуг, рекомендаційні листи із зазначенням виконання аналогічних послуг/контакти для отримання таких рекомендацій, тощо – не менше трьох);
  6. Лист-гарантія у довільній формі, який містить інформацію про те, що учасник не підпадає під дію Закону України «Про санкції», Указу Президента від 15.05.2017р. №63/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», Указу Президента України від 15 травня 2017р. №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

 

Істотні критерії (умови) оцінювання комерційних пропозицій:

 

  1. Відповідність запропонованих послуг висунутим вимогам у технічному завданні
  2. Наявність аналогічного (релевантного) досвіду роботи не менше 3 років;
  3. Ціна та умови надання послуг .

 

Конкурсні процедури

Запитання щодо конкурсу можна надсилати в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected]

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього конкурсного оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу [email protected] з темою листа «Конкурс №7» до 15.01.2024 року.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором після фінансової та технічної оцінки запропонованих комерційних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному оголошенні, але не пізніше 25.01.2024.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цього конкурсу приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього оголошення.

Учасник, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (проведення конкурсу) за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

 

Контактна особа: Олександр Попов, телефон (097) 9412751

Контакти

  • +380979412751 Олександр Попов

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.