bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виконання робіт з письмового перекладу посібника з англійської на українську мову
22.12.2023

Асоціація готелів та курортів України запрошує вас прийняти участь у конкурсному відборі на виконання робіт з письмового перекладу посібника USALI (Uniform System of Accounting for the lodging industry) з англійської на українську мову в рамках Проєкту «Застосування та імлементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі) / EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», направленого на підтримку українських МСП у сфері гостинності у підвищенні їх конкурентоспроможності та загального експортного потенціалу до країн ЄС у післявоєнний період.

 Прохання ретельно ознайомитися з Технічним завданням для відбору (у вкладеннях до цього листа).

Термін надання цінових пропозиції до 23:59, 26 грудня 2023 року, на електронну адресу [email protected] з зазначенням у темі листа «Пропозиція на послуги письмового перекладу USALI».

Додаткову інформацію можна отримати у представника Замовника Антоніни Рябих, за телефоном +38 063 954 89 37, е-mail: [email protected]

Якщо Вас зацікавила наша конкурсна пропозиція, просимо надати всі необхідні документи відповідно до вимог та заповнити бланк Пропозиції щодо ціни (додається).

Захід реалізується в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку фінансують Європейський Союз та уряд Німеччини.

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Локальний партнер з виконання проєкту – Асоціація готелів та курортів України.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.